Tečaji

Celoten tečaj

Program – Spletni tečaj Preporod

 • Celoten tečaj Preporod

  Zakupite celoten tečaj Preporod, ki vključuje vseh 7 modulov, plus 3 BONUS predavanja po znižani ceni!

  1.120,00 
 • Preporod 1 – Kdo sem in kam grem?

  Razumevanje samega sebe nas bo osvobodilo. Prvo predavanje je namenjeno ozaveščanju vpliva karme na naše sedanje življenje. Kar smo sejali to bomo želi. V duhovnem svetu čas in prostor ne obstajata, torej se življenje samo nadaljuje po življenju in s tem tudi naše ozaveščanje o tem, kaj počnemo drugemu in sebi. Razložim vam, kaj je karma in kaj to za nas pomeni, ter kako presegati karmo in zapirati karmične vezi.

  180,00 
 • Preporod 2 – Temelj za razumevanje sebe in družine

  Skozi drugo predavanje se učimo razumeti kako ustvarjamo in prevzemamo škodljive vzorce, prepričanja, odvisnosti, ter kako iz njih izstopiti. Poglobimo se tudi v naš odnos do denarja, ki smo si ga izoblikovali, ter kakšne vloge v družini zasedamo na nezaveden način že od otroštva in kako nas to omejuje še danes. Tako vzorci, prepričanja in vloge, ki jih nosimo s sabo na dnevni ravni diktirajo naše reakcije, čustvovanje, mišljenje, dojemanje sveta in vse naše odnose.

  180,00 
 • Preporod 3 – Lastna vrednost in partnerski odnosi

  V 3. predavanju se bomo še globje podali v razumevanje sebe, v sestavo vseh plasti, ki nas definirajo kot človeško bitje. Raziskovali bomo področja bivanja, ki jih pokriva 2. čakra, ki ji pravimo tudi spolna čakra. Dotaknili se bomo teme samospoštovanja in lastne vrednosti, skozi vodene procese pa se bomo še bolj poglobili v čutenje samega sebe in spoznali, kako lahko postanemo sam svoj zdravnik.

  180,00 
 • Preporod 4 – Center ega in strah živeti sebe

  4. predavanje je namenjeno ne samo 3. čakri, ki ji drugače pravimo tudi Solarni pleksus, temveč vam bom razložila tudi kako delujejo naš UM, podzavest in nadzavest, ki so povezani s 3. čakro. Pravo tako si bomo ogledali, katere blokade in vzorce, ki jih ta čakra vsebuje prepoznamo tudi pri sebi.

  180,00 
 • Preporod 5 – Brezpogojno sprejemanje sebe in življenja, opuščanje strahov

  Najbol pogosti so strah pred dajanjem, pred vezanjem, pa tudi pred opuščanjem vezi in materialnih stvari. Strah pred osamljenostjo, strah, da nas drugi ne bodo ranili ali čustveno prizadeli oz izdali ali prevarali je razlog, zaradi česa se bojimo medsebojnih zvez. Bojimo se obvez in čustvenih ran. Čutimo se nevredne ljubezni, zato se bojimo zavrnitve in potrebujemo stalne potrditve. S to čakro so povezani tudi strah pred izražanjem naklonjenosti, pred lastnimi slabostmi in pred zapuščenostjo. Zaradi tega razvijemo otopelost, sovraštvo in smo nesposobni oprostiti sebi in drugim, v odnosih z drugimi pa se takšne blokade navzen manifestirajo kot ljubosumje, posesivnost in zavist.

  180,00 
 • Preporod 6 – Izražanje svoje resnice, postavljanje mej sebi in drugim

  Govorili bomo o vseh načinih na katere se je človek zmožen izražati in kaj se z nami dogaja, če je naša moč izražanja blokirana. Ne zanima nas samo kakšna je naša zmožnost komunikacije, naš stil komunikacije, ampak tudi njena vsebina. Nahajamo se namreč na stopnji 5. čakre, čakre izražanja, skozi katero komuniciramo s svetom vse vsebine, ki se v nas nahajajo v vseh ostalih čakrah.

  180,00 
 • Preporod 7 – Intuicija, čuječnost, predaja in zaupanje

  Človek ni samo fizično, ampak tudi duhovno, energetsko bitje in da je zanj povezava z duhovnim svetom prav tako pomembna kot z zemeljskim, če želi delovati v ravnovesju in biti sposoben uresničiti svoje potenciale. Pregledali bomo prostora 6. in 7., čelne in kronske čakre, se povezali s svojo intuicijo in resnico, ter se naučili z zaupanjem ter brez strahu vstopati na višje duhovne nivoje. Pogled na svet, nase in svoje težave postanejo veliko bolj jasni, če smo zmožni na njih pogledati s te stopnje.

  180,00 

Meditacije in terapije

 • Iz ljubezni do sebe

  Odklenite globlji nivo samo-ljubezni in izboljšajte svoje odnose s spletnim tečajem “Iz ljubezni do sebe”. Zaživite svoje življenje v polnosti že danes!

  89,99 
 • Individualna terapija

  Individualna terapija je namenjena vsakomur, ki si želi spoznati vzroke za svoje težave na katerem koli področju življenja, se zavedati  ujetosti v prepričanja svojih in družinskih vzorcev in se posledično osvoboditi travm, doživetih v tem ali v preteklih življenjih.

  Za naročanje pokličite od ponedeljka do petka med 8. – 12. uro na 041 416 240 ali pošljite sporočilo na info@nelirep.com.

 • Meditacija (Kdo sem)

  Ta vodena meditacija vam pomaga sprostiti se, razjasniti svoje misli in ustvariti boljšo povezanost s seboj. Poslušate jo lahko kadarkoli in kjerkoli, vendar je priporočljivo, da poiščete udoben položaj v tišini.  Ne prekinjajte meditacije, saj gre za voden proces.

  5,99 
 • Meditacija (Biti v tem trenutku)

  Vodena meditacija je odlična tehnika za sproščanje, urejanje misli in ustvarjanje boljšega stika s samim seboj. Meditacijo lahko poslušate kadarkoli in kjerkoli, priporočljivo pa je, da poiščete udoben položaj. Telo naj bo v stiku s podlago. V kolikor je mogoče se odmaknite od glasnih šumov. Tako zagotovite vašemu telesu in umu popolni prostor za sprostitev. Meditacije ni priporočljivo prekinjati, saj gre za voden proces. Meditacija Biti v tem trenutku je izjemna za priklic razpršene energije (iz prihodnosti ali preteklosti) v sedanji trenutek.

  5,99 

Šola Neli Rep

Programi so oblikovani na podlagi večletnih izkušenj z vodenjem šole za bioterapevte, vodenjem delavnic karmične diagnostike, predavanj in pisanja člankov ter knjig.

Podlaga so bila teoretična znanja ter praktične izkušnje. Program je namenjen osebam s posebnim potencialom za čutenje in prepoznavanje energij, sposobnostjo empatije in komunikacije z osebami, ki imajo težave kot tudi za vse tiste, katerih delo je povezano z različnimi oblikami izobraževanja, usposabljanja in vzgojnega usmerjanja otrok in odraslih.

Zaželeno je, da so se udeleženci že srečali z naravnimi načini zdravljenja, da poznajo literaturo s tega področja, da so odprti za nova znanja, da so pripravljeni delati in preizkusiti več kot običajno.

Eden pomembnejših ciljev naše šole je prizadevanje za uradno priznanje zdravilstva, kar je vzajemno povezano z usposabljanjem sposobnih terapevtov, ki bodo znotraj svojih pristojnosti znali učinkovito pomagati ljudem na naraven in neškodljiv način.

Ravno tako si želimo demistificirati energijsko zdravljenje, zato temeljni predmet usposabljanja izhaja iz tradicionalnih, v praksi potrjenih zdravilskih metod kot je tradicionalna kitajska medicina.

To omogoča lažje razumevanje naravnega zdravljenja ter povezovanje z dosežki medicine s ciljem združevanja uradne in alternativne medicine v način, ki ga danes imenujemo komplementarna medicina.

Program – Spletni tečaj Preporod

Spletni tečaj vam omogoča, da s pomočjo karmične diagnostike, metodo Tradicionalne Kitajske medicine ter Aeq metode, temeljito razrešite svoje odnose, tako partnerske, čustvene, poslovne in osebne odnose.

Nudim vam priložnost, da si v življenju zagotovite notranji nadzor nad situacijami in možnost izbire, ter s tem občutek svobode, radosti in rasti.

Svojo neskončno notranjo moč lahko izkoristite le, če vanjo sprva verjamete, potem pa jo skozi proces osvobajanja ozavestite in ta moč tudi postanete.

Da bi lahko svoje polne potenciale ozavestili in zaživeli, pa morate najprej razumeti, kdo ste, po kaj ste na ta svet prišli in kako si lahko pomagate spremeniti življenje.

Drugače povedano, opustit je potrebno lažna prepričanja in potlačene čustvene rane, da se vam lahko razkrije to, kar vi zares ste, vaša resnica.