Preporod 1 – Kdo sem in kam grem?

180,00 

Razumevanje samega sebe nas bo osvobodilo. Prvo predavanje je namenjeno ozaveščanju vpliva karme na naše sedanje življenje. Kar smo sejali to bomo želi. V duhovnem svetu čas in prostor ne obstajata, torej se življenje samo nadaljuje po življenju in s tem tudi naše ozaveščanje o tem, kaj počnemo drugemu in sebi. Razložim vam, kaj je karma in kaj to za nas pomeni, ter kako presegati karmo in zapirati karmične vezi.

Šifra: NRPREPOROD01 Kategorija:

Prvo predavanje je temelj za vsa nadaljna predavanja! Toplo priporočamo, da se predavanj lotite sistematsko in po vrstnem redu, kajti le na tak način lahko naredite konkreten napredek pri delu na sebi. Predavanja so izredno vsebinsko bogata in so narejena na osnovi večletnega dela z ljudmi in vodena na način, da človek resnično doseže spremembo.

Razumevanje samega sebe nas bo osvobodilo. Prvo predavanje je namenjeno ozaveščanju vpliva karme na naše sedanje življenje. Kar smo sejali to bomo želi. V duhovnem svetu čas in prostor ne obstajata, torej se življenje samo nadaljuje po življenju in s tem tudi naše ozaveščanje o tem, kaj počnemo drugemu in sebi. Razložim vam, kaj je karma in kaj to za nas pomeni, ter kako presegati karmo in zapirati karmične vezi.

Vsebina prvega predavanja zajema osnovno znanje o tem kdo sem in kaj me določa. Zajema podrobne razlage o:

  • vplivu karme
  • namenu duše in izkušnje, ki jih potrebujemo
  • vplivu okolja name
  • vzorcih prednikov
  • čas nosečnosti
  • vplivu planetov 
  • kaj je karma
  • karmični primeri
  • voden proces razreševanja odnosa s starši

Namen duše

in izkušnje, ki jih potrebujemo so voda na mlin temu, kar nosimo v sebi. Vsi se rodimo, da bi živeli srečno in izpolnjeno življenje, vendar je od nas odvisno ali bomo skozi življenje potovali v skladu s sabo ali po vzorcih drugih.

Na vsakega posameznika vpliva tudi okolje, le to nas gradi ter določa naše življenje.

Vzorci prednikov so ravno tako del nas in so kot sestavljanka, ki nam daje temelj za življenje. V kolikor so bili naši predniki humani in bili človek človeku, potem smo tudi mi, če so bili med njimi pogosti prepiri v družini in s sosedi, nas to determinira in nam prav tako ob enem daje priložnost, da spremenimo, česar naši predniki niso znali ali niso zmogli spremeniti.

Kaj me determinira

Ravno tako je bistven čas, v katerem smo se rodili. Vsi se sprašujemo, kdo v resnici sem? Kaj me definira oz. zakaj sem tak kot sem? Ali si želim biti drugačen? Če želiš biti drugačen, opažaš, da v nekaterih delih sam sebi ne odgovarjaš. V teh delih si nisi prijeten in ni ti prijetno, zato se v tebi začne porajati potreba po spremembi. Kdo sem, kaj me definira, da sem tak kot sem, da delujem kot delujem, da razmišljam tako kot razmišljam, da  čustvujem kot  čustvujem? Na podlagi postavitve planetov ob rojstvu, le ti določajo našo pot in nam dajejo podporo pri tem kjer za rast potrebujemo izzive in preizkušnje. V samem predavanju so bistveni tudi navedeni primeri iz prakse, ki nam omogočajo večje razumevanje sebe in okoliščin naših odnosov!

Čas nosečnosti

Močno vpliva na vsakega od nas in tudi na naše otroke. Kako sta se mama in oče razumela v času nosečnosti, ali sta si želela otroka, ali se je zgodila neplanirana nosečnost, ali se znata pogovarjati, znata konstruktivno reševati situacije, kako mama čustvuje v času nosečnosti, vse to so faktorji, ki močno vplivajo na otrokov razvoj. Vsa čustva, misli, pa tudi bolezni mame vplivajo na še nerojenega otroka. Prve tri mesece je najbolj pomembno, kako se mama odziva na samo nosečnost, kako se počuti v nosečnosti, kako ima urejene odnose s starši, s partnerjem, …

V kolikor je bila nosečnost nezaželjena, se otrok ne počuti sprejetega, v njem se že začnejo

graditi škodljivi vzorci- od strahu, da nisem dovolj dober, do občutka da me starša ne sprejemata z ljubeznijo. Že sama misel, da si nekdo bolj želi fantka, na poti pa je punčka in obratno, pri otroku vsadi seme občutka manjvrednosti in nesprejetosti. Ta oseba se potem v odraslem življenju stalno trudi ugajati ostalim, se trudi, da bi bila sprejeta, da bi dobila občutek odobravanja, ki mu ga starša nista znala dati. Zaradi tega lahko oseba kasneje v življenju nima dobre čustvene povezave s starši, ima težave s procesiranjem in izražanjem čustev ter zadržke pred odpiranjem za

ljubezen itd. Prav tako, če se mama jezi na partnerja v času nosečnosti, je to direkten napad na otroka. 

Proces samozdravljenja 

Peljem vas čez voden proces razreševanja težav in odnosa s starši, ki blagodejno vpliva na vas in izboljša kvaliteto odnosov v vašem življenju!