Prikaz vseh 4 rezultatov

 • do -10%

  Iz ljubezni do sebe

  Odklenite globlji nivo samo-ljubezni in izboljšajte svoje odnose s spletnim tečajem “Iz ljubezni do sebe”. Zaživite svoje življenje v polnosti že danes!

  80,99  Prihranek: 9,00 €
 • Individualna terapija

  Individualna terapija je namenjena vsakomur, ki si želi spoznati vzroke za svoje težave na katerem koli področju življenja, se zavedati  ujetosti v prepričanja svojih in družinskih vzorcev in se posledično osvoboditi travm, doživetih v tem ali v preteklih življenjih.

  Za naročanje pokličite od ponedeljka do petka med 8. – 12. uro na 041 416 240 ali pošljite sporočilo na info@nelirep.com.

 • Meditacija (Kdo sem)

  Ta vodena meditacija vam pomaga sprostiti se, razjasniti svoje misli in ustvariti boljšo povezanost s seboj. Poslušate jo lahko kadarkoli in kjerkoli, vendar je priporočljivo, da poiščete udoben položaj v tišini.  Ne prekinjajte meditacije, saj gre za voden proces.

  5,99 
 • Meditacija (Biti v tem trenutku)

  Vodena meditacija je odlična tehnika za sproščanje, urejanje misli in ustvarjanje boljšega stika s samim seboj. Meditacijo lahko poslušate kadarkoli in kjerkoli, priporočljivo pa je, da poiščete udoben položaj. Telo naj bo v stiku s podlago. V kolikor je mogoče se odmaknite od glasnih šumov. Tako zagotovite vašemu telesu in umu popolni prostor za sprostitev. Meditacije ni priporočljivo prekinjati, saj gre za voden proces. Meditacija Biti v tem trenutku je izjemna za priklic razpršene energije (iz prihodnosti ali preteklosti) v sedanji trenutek.

  5,99