Prikaz vseh 8 rezultatov

 • Celoten tečaj Preporod

  Zakupite celoten tečaj Preporod, ki vključuje vseh 7 modulov, plus 3 BONUS predavanja po znižani ceni!

  1.120,00 
 • Preporod 1 – Kdo sem in kam grem?

  Razumevanje samega sebe nas bo osvobodilo. Prvo predavanje je namenjeno ozaveščanju vpliva karme na naše sedanje življenje. Kar smo sejali to bomo želi. V duhovnem svetu čas in prostor ne obstajata, torej se življenje samo nadaljuje po življenju in s tem tudi naše ozaveščanje o tem, kaj počnemo drugemu in sebi. Razložim vam, kaj je karma in kaj to za nas pomeni, ter kako presegati karmo in zapirati karmične vezi.

  180,00 
 • Preporod 2 – Temelj za razumevanje sebe in družine

  Skozi drugo predavanje se učimo razumeti kako ustvarjamo in prevzemamo škodljive vzorce, prepričanja, odvisnosti, ter kako iz njih izstopiti. Poglobimo se tudi v naš odnos do denarja, ki smo si ga izoblikovali, ter kakšne vloge v družini zasedamo na nezaveden način že od otroštva in kako nas to omejuje še danes. Tako vzorci, prepričanja in vloge, ki jih nosimo s sabo na dnevni ravni diktirajo naše reakcije, čustvovanje, mišljenje, dojemanje sveta in vse naše odnose.

  180,00 
 • Preporod 3 – Lastna vrednost in partnerski odnosi

  V 3. predavanju se bomo še globje podali v razumevanje sebe, v sestavo vseh plasti, ki nas definirajo kot človeško bitje. Raziskovali bomo področja bivanja, ki jih pokriva 2. čakra, ki ji pravimo tudi spolna čakra. Dotaknili se bomo teme samospoštovanja in lastne vrednosti, skozi vodene procese pa se bomo še bolj poglobili v čutenje samega sebe in spoznali, kako lahko postanemo sam svoj zdravnik.

  180,00 
 • Preporod 4 – Center ega in strah živeti sebe

  4. predavanje je namenjeno ne samo 3. čakri, ki ji drugače pravimo tudi Solarni pleksus, temveč vam bom razložila tudi kako delujejo naš UM, podzavest in nadzavest, ki so povezani s 3. čakro. Pravo tako si bomo ogledali, katere blokade in vzorce, ki jih ta čakra vsebuje prepoznamo tudi pri sebi.

  180,00 
 • Preporod 5 – Brezpogojno sprejemanje sebe in življenja, opuščanje strahov

  Najbol pogosti so strah pred dajanjem, pred vezanjem, pa tudi pred opuščanjem vezi in materialnih stvari. Strah pred osamljenostjo, strah, da nas drugi ne bodo ranili ali čustveno prizadeli oz izdali ali prevarali je razlog, zaradi česa se bojimo medsebojnih zvez. Bojimo se obvez in čustvenih ran. Čutimo se nevredne ljubezni, zato se bojimo zavrnitve in potrebujemo stalne potrditve. S to čakro so povezani tudi strah pred izražanjem naklonjenosti, pred lastnimi slabostmi in pred zapuščenostjo. Zaradi tega razvijemo otopelost, sovraštvo in smo nesposobni oprostiti sebi in drugim, v odnosih z drugimi pa se takšne blokade navzen manifestirajo kot ljubosumje, posesivnost in zavist.

  180,00 
 • Preporod 6 – Izražanje svoje resnice, postavljanje mej sebi in drugim

  Govorili bomo o vseh načinih na katere se je človek zmožen izražati in kaj se z nami dogaja, če je naša moč izražanja blokirana. Ne zanima nas samo kakšna je naša zmožnost komunikacije, naš stil komunikacije, ampak tudi njena vsebina. Nahajamo se namreč na stopnji 5. čakre, čakre izražanja, skozi katero komuniciramo s svetom vse vsebine, ki se v nas nahajajo v vseh ostalih čakrah.

  180,00 
 • Preporod 7 – Intuicija, čuječnost, predaja in zaupanje

  Človek ni samo fizično, ampak tudi duhovno, energetsko bitje in da je zanj povezava z duhovnim svetom prav tako pomembna kot z zemeljskim, če želi delovati v ravnovesju in biti sposoben uresničiti svoje potenciale. Pregledali bomo prostora 6. in 7., čelne in kronske čakre, se povezali s svojo intuicijo in resnico, ter se naučili z zaupanjem ter brez strahu vstopati na višje duhovne nivoje. Pogled na svet, nase in svoje težave postanejo veliko bolj jasni, če smo zmožni na njih pogledati s te stopnje.

  180,00