O Neli

Neli Rep – Ženska, ki je spremenila način, kako gledamo na svoje življenje.

Neli Rep je priznana karmična terapevtka in predavateljica, ki je s svojim delom vplivala na številna življenja.

S svojim globokim razumevanjem karmičnih zakonitosti pomaga ljudem odkrivati vzorce v njihovih življenjih ter jih usmerja na poti osebne rasti.

Njene zaznave so tako močne, da lahko človeka dobesedno “prebere” z vpogledom v biopolje. Tako lahko vidi nerazrešene težave, odnose in travme, povezane s preteklimi življenji.

Z njeno pomočjo so se številni posamezniki osvobodili starih bremen, začeli razumevati svojo preteklost ter vzpostavili boljše odnose s samimi seboj in z drugimi.

Nič čudnega, da je bila čakalna doba za njene terapije dolga kar nekaj mesecev.

Že vrsto let uspešno vodi Šolo za Bioterapevte NR, izvaja individualne terapije in snuje celostne tečaje karmične diagnostike za posameznike, ki si želijo živeti polno življenje.

Njeni učenci in klienti radi izpostavijo, da je Neli izjemno srčna in topla oseba, svoje znanje pa podaja na izredno praktičen, življenski način. Vse to pa jo naredi še boljšo terapevtko in predavateljico.

Je tudi mama štirih otrok, babica in predvsem ženska, ki živi življenje iz srca.

Neli Rep je živ dokaz, da lahko z močjo ljubezni spremenimo svoje življenje ter življenja drugih.

V kolikor si tudi vi želite zaživeti polno življenje, se osvoboditi starih vzorcev in izboljšati svoje odnose, si oglejte spletne tečaje, ki jih je Neli ustvarila z namenom učenja, očiščevanja podzavesti, kreiranja lastne prihodnosti in samozdravljenja posameznikov.

Neli je v svoji več kot 30-letni karieri opravila že več kot 20 000 individualnih terapij in s svojim znanjem pomagala številnim posameznikom. 

Prav tako je ustanoviteljica Šole za bioterapevte z dolgoletno tradicijo.
Certificirani programi se izvajajo že 10 let, v tem času pa je šoolanje pri njej opravilo že preko 1000 učencev, in nekateri tudi uspešno nadaljujejo delo po metodi Neli Rep in njenih sodelavcev. 

V zadnjih letih se intenzivno ukvarja s predajanjem svojega dragocenega znanja in izkušenj, ter s svojim strokovnim vodenjem pomaga posameznikom dosegati željene transformacije.

Ker so njeni termini individualnih terapij rezervirani več mesecev vnaprej, so spletni tečaji torej idealna rešitev, da z njimi na poti k popolni osvoboditvi pomaga še večjemu številu ljudi.

Spletni tečaji NR so osnovani na preverjenih metodah in premišljeno zastavljeni tako, da posameznika vodijo in opolnomočijo za doseganje želenih rezultatov.  

Da je “posebna in drugačna”, je Neli vedela že kot otrok, saj se je pogosto pogovarjala z dušami umrlih.
Svoje darove je za nekaj let utišala, a bili so preglasni, da bi ostali utišani. 

Vsa ta leta pa sta jo gnala radovednost o človeškem delovanju in neizmeren altruizem, zato je redno iskala načine, kako pomagati čim večim posameznikom.

Med drugim se je pričela ukvarjati tudi z izvajanjem refleksnoconske masaže.

Že takrat pa je ob pritisku na določeno točko dobila uvid v celoten ustroj človeka, ki je bil na njeni mizi. 

Videla je, kje so morebitne bolezenske točke, zastoj energije in prepreke pri posamezniku, da zaživi v polnosti svojih potencialov. 

Skupaj s svojim darom in pridobljenimi znanji je razvila popolnoma svoj sistem pomoči ljudem. 

Svoja znanja še vedno dopolnjuje in nadgrajuje, a nič ni bolj pomembno kot leta izkušenj in številni opolnomočeni posamezniki, ki jim je pomagala na njihovi poti k osvoboditvi. 

Njen najdragocenejši učitelj pa je življenje samo. 

V življenju ji ni bilo “postlano z rožicami”.
Kot pravi sama, je neštetokrat šla “od Poncija do Pilata”.

A ravno življenske lekcije so najboljši način, da postanemo boljša verzija sebe. 

Vsaka izkušnja, vsak padec in vse situacije, ki jih prinaša življenje, nam namreč omogočajo, da se na njih učimo in tako lažje razumemo drugega. 

Neli je svoje strokovno izobraževanje pričela pri “očetu Karmične diagnostike” Marjanu Ogorevcu in kasneje nadaljevala pri razsvetljenih mojstrih Gangaji in Moojiju. 

Njen pristop temelji na delovanju iz srca in ljubezni do človeka. 

»Drugemu pomagaš na način, kot bi želel, da drugi pomaga tebi. Brez obsojanja in brez moraliziranja«. 

Njen način terapije se razvija, širi in raste skupaj z novimi spoznanji in raziskovanjem skozi sebe. Vedno in pri vsem deluje iz srca in spontano, saj drugače ne zna.

Njene zaznave biopolja (t.j. informacijskega centra vsakega posameznika) so tako močne, da človeka lahko dobesedno prebere kot odprto knjigo.

Vidi njegove nerazrešene stvari, odnose, travme vezane na pretekla življenja… To pomeni, veliko kratkih slik, fragmentov, ki jih poveže v celovito zgodbo. A ravno to, kako to zgodbo oz. ta uvid, razložiti človeku na drugi strani, je največji izziv.
Zakaj je tak do sebe, zakaj življenje doživlja na način kot ga, …  

Dostikrat že po glasu po telefonu ve, kje oseba potrebuje pomoč in kaj bosta delala na terapiji. 

»Na terapiji se skozi razlago vzrokov in energije, ki se ob tem sproži, stvari začnejo sproščati. Pol terapije namreč naredim že skozi pogovor. Beseda je energija. Informacija pa je zelo pomembna, saj je tista, ki sproži spremembe. Tega bi se morali vsi veliko bolj zavedati.«

Najverjetneje so prav zato njena šola in tečaji karmične diagnostike tako polno obiskani. 

V njih deli svoje znanje in izkušnje ter usmerja ljudi v učenje, očiščevanje podzavesti, kreiranje lastne prihodnosti in samozdravljenja.

Nelino terapevtsko besedo pa lahko slišite tudi vi.
Prisluhnite enemu izmed njenih spletnih tečajev in naredite korak k resnični osvoboditvi.

Kaj je karmična diagnostika
in kako lahko pomaga tudi meni?

Karmična diagnostika je revolucionarna metoda za odklepanje skrivnosti vaše preteklosti in razreševanje vzorcev, ki vas zadržujejo pri doseganju vaše izpopolnjenosti.
Karmična diagnostika je metoda raziskovanja, preučevanja in odpravljanja vzrokov za težave, bolezni in blokade.

Karmična diagnostika ni le terapija!

Je celostni pristop k razumevanju sebe in svojega življenja.
S pomočjo te metode boste odkrili svoje karmične vzorce, ki jih ponavljate iz življenja v življenje.
Spozajte, kaj vas omejuje in kako se osvoboditi tega bremena.

Rezultati so presenetljivi: ljudje poročajo o dramatičnih spremembah v svoji osebnosti, odnosih, zdravju in karieri.
Če želite razkriti svoje karmične vzorce in si zagotoviti srečnejšo in izpolnjeno prihodnost, vas vabim, da spoznate edinstvene spletne tečaje karmične diagnostike.

Z njimi boste dobili globok vpogled vase in svojo usodo.

Odkrite način, kako ustvarjati življenje, ki si ga želite!

Kaj o tečajih pravijo njihovi uporabniki?

Preverite, kaj drugi pravijo o tečajih NR in tudi vi postanite del skupnosti ljudi, ki so z njimi spremenili svoje življenje na bolje.

Neli Rep

Brezplačne e-novičke

Vesela bom vaše prijave na moje BREZPLAČNE e-novičke.

Z vami bom delila številne nasvete, obvestila o brezplačnih predavanjih in prihajajočih novih projektih. Veselim se vaše družbe.