Preporod

1.120,00 

1.120,00 

Preporod

1.120,00 

Po dolgoletnem delu na področju individualnega svetovanja s karmično diagnostiko, vodenjem šole za bioterapevte NR in raznih tečajev ugotavljam, da se trajni rezultati dosežejo le skozi večmesečno vodenje in usmerjanje osebe. Vsaka oseba nosi v sebi mnogo neodkritih potisnjenih vzorcev, nepredelanih travm, škodljivih prepričanj in odvisnosti, ki nam ovirajo življenje ter onemogočajo kvalitetne odnose s seboj in drugimi. Živimo v izjemn hitrem ritmu, površnost nam onemogoča poglabljanje vase in preobražanje škodljivih Vzorcev.

Skozi Spletni tečaj, do katerega lahko dostopate iz udobja svojega doma se bomo naučili razumeti zakon karme,spoznavali se bomo s kozmičnimi zakoni, kako deluje um in kako kultivirati misli, zavest, podzavest in nadzavest. Učili se bomo prepoznavati ujetosti v svoje vzorce, odvisnosti, programe itd. Samopoznavanje je zelo pomembno, ker le tako lahko sledimo svojemu srcu, intuiciji, ter smo pripravljeni narediti v svojem življenju korak k sebi in se počutiti svobodno. Marsikaj starega, neuporabnega in škodljivega bo odšlo iz našega življenja, ogromno čustvene navlake, zgolj zato, da bomo lahko spoznali potencial kreatorja v nas samih in začeli konstruktivno delovati. Na praktičen način vas želim popeljati k razrešavanju svojih ujetosti. Aktivno boste sodelovali pri učenju, čiščenju podzavesti in kreiranju svojega življenja, predvsem pa boste obvladovali tehnike samozdravljenja in situacij, ki jih doslej niste zmogli ali znali.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Kdor si želi hipne spremembe, »srečo poskuša« pri raznoraznih terapevtih, a na koncu spozna, da je ravno tam, kjer je bil na začetku. Verjamite, da sem sama pri sebi ravno tako raziskovala, kje so bližnjice. Bližnjic ni! Premik sledi šele, ko se iskreno soočimo s seboj in si priznamo, da imamo problem in da drugi niso dežurni krivci zato kar se nam dogaja. Veliko ljudi živi življenje skozi vlogo žrtve, povsod vidijo samo krivice, za svoje težave krivijo okolico, druge ljudi, življenje samo, samo sebe ne. Ni težko vrjeti, da je nekaterim ljudem lažje živeti v tej vlogi, takrat za nič nisi kriv in odgovoren sam, kot žrtev pa od okolice tudi izsiliš veliko pozornosti in sočutja. Pa je tak človek zares srečen? Se dobro počuti v svoji koži? Je pomirjen s svojim življenjem? So odnosi v njegovem življenju harmonični? Najbrž ste ugotovili, da je odgovor ne. Naučimo se izstopiti iz te vloge in prevzamimo odgovornost za sprejemanje svojih odločitev, ter postanimo sami kreatorji svojega življenja. Prej ko ponotranjimo dejstvo, da si zunanje izkušnje krojimo in privlačimo prav sami, kot odsev našega notranjega stanja, prej bomo lahko postali zares svobodni. Z zavestnim razumevanjem, spreminjajnjem in transformiranjem temnih plati sebe, bo zagotovo tudi naša okolica postajala vse svetlejša.

Sprejemanje odgovornosti in konstantno delo na sebi prinese rezultate, vse ostalo so samo poskusi. Priznavanje in zavedanje svojih težav je prvi korak. Za znanje, kako jih rešiti, pa človek potrebuje nekoga, ki je to pot že prehodil, da v njem pomaga spodbuditi in prižgati iskrico spremembe in mu lahko pokaže pot do osvoboditve iz ujetosti.

Program je zastavljen premišljeno in temeljito, da se dotaknemo vseh področij življenja in vseh energisjkih centrov, podzavesti, zavesti ter uma…Vodim vas, da lahko presežete stare zakoreninjene vzorce in začnete sebe bolj zavedati ter naredite resno in korenito preobrazbo sebe.

Z vpisom v spletni tečaj dobite dostop do spletne učilnice, kjer se nahaja 10 predavanj, na temo karmične diagnostike, Tradicionalne kitajske medicine in AEQ metode. Po vsakem predavanju prejmete domačo nalogo in gradivo vezano na predavanje. Vsako predavanje vsebuje vodene meditacije in procese za transformacijo podzaveti.

Spletni tečaj vam omogoča, da s pomočjo karmične diagnostike, metodo Tradicionalne Kitajske medicine ter Aeq metode, temeljito razrešite svoje odnose, tako partnerske, čustvene, poslovne in osebne odnose. Nudim vam priložnost, da si v življenju zagotovite notranji nadzor nad situacijami in možnost izbire, ter s tem občutek svobode, radosti in rasti. Svojo neskončno notranjo moč lahko izkoristite le, če vanjo sprva verjamete, potem pa jo skozi proces osvobajanja ozavestite in ta moč tudi postanete. Da bi lahko svoje polne potenciale ozavestili in zaživeli, pa morate najprej razumeti, kdo ste, po kaj ste na ta svet prišli in kako si lahko pomagate spremeniti življenje. Drugače povedano, opustit je potrebno lažna prepričanja in potlačene čustvene rane, da se vam lahko razkrije to, kar vi zares ste, vaša resnica. Narava se čisti na svoj način, s potresi, vetrom, poplavami in nam samo vrača, kar ustvarjamo sami. Čas je, da iz ljubezni do sebe prenehamo s prelaganjem odgovornosti, nimamo več »čakalnice«- »saj bom«. Naredimo čimprej vse to, kar vsi zmoremo! V času v katerem živimo, se vse odvija zelo hitro, tako v smeri osvoboditvi sebe ali v smeri uničevanja sebe, zato je pomembno da smo v stiku s seboj, z vso svojo energijo, v svojem telesu, v tem trenutku.

Ko smo v razglabljanjih, dvomih, strahovih in pomanjkanju energije, to samo pomeni, da nismo »doma«, v telesu. Da bi čutili sebe in se slišali, si je potrebno vzeti čas zase, se poglobiti v svojo temo: ujetosti in zavajujoča prepričanja ter jih transformirati v to kar smo – svetloba. Imamo čudovito priložnost. Tako s strani Zemlje kot Vesolja smo podprti v prebujanje miru, moči ljubezni in sodelovanja. ​

PROGRAM

Program tečaja zajema 10 predavanj, okvirno skupaj 20 ur .

PROGRAM po SKLOPIH:

  • KARMIČNA DIAGNOSTIKA 7 predavanj– vodi Neli Rep in 1 predavanje Marjan Ogorevc

KARMA

Poglobili se bomo v razumevanje delovanja karme in tistega, kar smo s seboj že prinesli iz prejšnjih življenj ali prevzeli od prednikov in družbe, v samo razumevanjem življenja – zakaj smo to kar smo in do kakšne mere lahko sami spreminjamo in usmerjamo tok svojega življenja skozi preobrazbo in osebnostno rast. Soočili se bomo z našim prihodom na svet. Razumevanje poteka lastnega rojstva nam bo omogočilo razumeti in sprejeti svoje starše, okolje v katerega smo se utelesili, in nasploh sprejeti svoje življenje, ki je ravno takšno, kot ga potrebujemo za svojo rast. Predvsem je pomembno razumeti in sprejeti vse tisto, kar nas označuje tako iz časa bivanja v maternici, kot tudi poroda, ki gre skozi štiri faze in nas obeleži za vse življenje. Skozi vodeni proces bomo ozavestili vse faze poroda ter transformirali eventualne travme ali energijske blokade, ki nam ne dovolijo polno zaživeti. Izhodišča za ta del so:  čas pred spočetjem in izbira staršev;  vpliv staršev na naše življenje ter vpliv staršev na to, kar smo danes; spočetje, razvoj v maternici in zunanji vplivi – starši, okolje, tudi širše;  spočetje, bivanje v maternici in štiri faze rojevanja. Skupaj bomo šli skozi voden proces Rebirthing, namenjen razreševanju odnosa s starši, vseh zamer in jeze, ki jo morda čutimo v zvezi s starši, da bomo lahko vse te nakopičene občutke preobrazili v razumevanje in se jih tako tudi osvobodili. 

ODNOS DO SEBE

Veliko bomo govorili o lastni samopodobi in vrednosti. Samospoštovanje in zdrav odnos do sebe sta temelj za vse ostale odnose v naših življenjih. Toliko kot smo sposobni ceniti in sprejemati sebe, toliko ljubezni, kot smo sposobni nameniti sami sebi, le toliko je lahko prejmemo in namenimo tudi drugim. Opazovali bomo svoj odnos tako do dajanja, kot tudi do prejemanja ljubezni. Odnos, ki ga gojimo do sebe, do svojega telesa, veliko pove o nas in je kot okno v enega izmed najbol intimnih odnosov in največjih odgovornosti, ki jih ima posameznik v tem življenju. Odnos do nas samih nam kot ogledalo pokaže, v kakšni meri smo sploh sposobni ljubiti in biti odgovorni, ne samo do samih sebe, pač pa tudi do drugih in sveta. Raziskali bomo, kako izboljšati odnos do sebe, se srečali s svojim notranjim ranjenim otrokom, ter zacelili njegove rane, se naučili kako transformirati svoje strahove, slabe vzorce in travme, ter kako zgraditi boljšo samopodobo in si vrniti naše dostojanstvo. Spoznavali bomo veščine osvobajanja od omejujočih miselnih konstruktov skozi razumevanje, kako deluje naš um.

PARTNERSKI ODNOSI

Na tem področju imamo največkrat najbolj travmatične in boleče izkušnje. Pogosto smo ujeti v odnos, ki ga ne moremo in ne znamo razrešiti, niti ga prekiniti. Pogosto si izbiramo “napačne” partnerje, se vračamo v stare nefunkcionalne zveze in vzorce ali pa se vsaka naša naslednja zveza izkaže za še bolj toksično. Resnica je, da napačnih partnerjev ni. Vsaka oseba, ki nam prekriža pot, vstopa v naše življenje z določeno lekcijo in dragocenim učenjem, na nas pa je, ali smo to sporočilo zmožni prebrati in dojeti. Iz začaranega kroga slabih odnosov lahko izstopimo šele, ko ozavestimo, kaj nas te lekcije učijo in ko svoje stare vzorce in rane preobrazimo nazaj v ljubezen. Spoznali bomo, zakaj so partnerji včasih nekompatibilni. Pomembno je vedeti, kako vplivajo na partnerske odnose različne ravni spolne – življenjske energije in libida, ter odnos do spolnosti nasploh. Spoznali bomo, kako lahko uporabimo spolnost tako za osebnostno rast, kot tudi za rast zavesti. Ker otroci zavzemajo veliko mesto v naših življenjih, je pomembno razumeti, zakaj dobimo točno takšne otroke kot jih imamo in česa vsega nas ti učijo. Izhodišča za to srečanje so:  pomembnost partnerskih odnosov in osebna rast skozi partnerski odnos;  kako si izbiramo partnerje in pomen partnerskih odnosov za našo rast;  koliko partnerjev naj bi imeli in zakaj je temu tako;  razreševanje vseh partnerskih odnosov v naših življenjih, tako sedanjih pa tudi preteklih, ki na nas in naše trenutne izbire vplivajo veliko bolj, kot se tega zavedamo. ​

 

ODNOS Z OTROCI

Ko otrok odrašča imajo starši čustveno in biološko odgovornost, da ustvarijo varno okolje zanj. Velikokrat izhajamo iz tipa vzgoje, ki smo ga bili tudi sami deležni. Ravno tako ponavljamo vzorce svojih staršev, ki nam kot otroku niso bili všeč, vendar jih nemalokrat podzavestno prakticiramo naprej na svojih otrocih. Starševstvo je vloga, brez predhodne priprave na to, kako biti starš in brez genaralke. Učimo se sproti. Da bi delovali bolj ozaveščeno in se zavedali kako naše reakcije vplivajo na prihodnost naših otrok, na njihovo samopodobo in samozavest, moramo najprej razrešiti svoj odnos do staršev. Za razreševanje odnosa do svojih staršev in njihovih odločitev skozi njihovo življenje nikakor ne pristopamo obsojajoče, pač pa z razumevanjem, da imajo tudi oni svoje travme in okoliščine iz otroštev, ter da niso zmogli ravnati bolje, ali pa preprosto niso znali, al pa tega še danes ne znajo in zmorejo. Dobra novica za nas je, da živimo v prostoru in času, v katerem je naš blagoslov ta, da osnovno preživetje ni več naša glavna skrb. To nam dopušča več svobode in časa za delo na sebi, poglabljanje vase in razumevanje sebe, kot je bilo to možno za prejšnje generacije. Za vse to pa imamo na voljo tudi največjo količino znanja in raznih orodij, kot jih je imel na voljo kdorkoli od naših prednikov. Imamo tudi moč odločitve, da ne bomo več živeli življenja pod vplivi vzorcev in programov drugih, da lahko iztopimo iz teh okov in s tem tudi prekinemo tok škodljivih energetskih zapisov in travm prednikov, ki če ostanejo nerazrešeni, samo potujejo naprej iz ene generacije v naslednjo, dokler se ne najde nekdo, ki ima dovolj znanja in moči, da to transformira. V naši moči je, da temu naredimo konec in da svoje življenje zaživimo v skladu z zakoni Ljubezni, na svoje otroke pa tako ne prenašamo več kalupa družinskih travm. Skozi tečaj Preporod vam pokažem kako. 

ODNOS DO SVETA

Kakšno noto ima naš pogled na svet okoli nas, na ljudi, na situacije, ki se dogajajo na ožji ali globalni ravni? Smo sposobni videti, kaj vse je dobrega in lepega, ki nas obkroža, ali se zatikamo samo ob negativne aspekte življenja? Smo sposobni zares videti in prepoznati vse blagoslove, za katere smo lahko hvaležni na dnevni ravni? Okno skozi katerega gledamo v svet, je v resnici ogledalo. Kar nas obkroža je samo proekcija naše notranje naravnanosti, naših želja in potreb. Verjetno se strinjate, da je pogledov in interpretacij neke iste situacije prav toliko, kot je opazovalcev. Naj vam predstavim preprost primer. Vi in vaš prijatelj se v avtomobilu vozita skozi mesto, ki je obema nepoznano, popolnoma novo. Vaš prijatelj že zadnjo uro govori o tem, kako je lačen, zato je njegov fokus in pogled ob vožnji skozi mesto naravnan, da opaža kje so restavracije, picerije, supermarketi in stojnice s hrano. V vaši glavi pa se že zadnjih nekaj 10 kilometrov poraja skrb, ker izpod pokrova vašega avtomobila zopet prihaja tisto zaskrbljujoče brnenje, zato bo vaše opažanje usmerjeno v iskanje avto servis delavnic in bencinskih črpalk. Na koncu sta se oba peljala čez dve popolnoma različni mesti iz dveh različnih perspektiv. Naše notranje počutje in naravnanost določata, na kaj smo pozorni in čemu posvečamo svojo energijo. Če bi radi spremenili svet okoli sebe, je edina pot, da začnete pri sebi, da očistite ogledalo, skozi katerega opazujete sebe in svet. Več ko imamo potlačenih čustev in ran, nerazrešenih odnosov in situacij, neizživetih želja in potreb, več ko v sebi nosimo starih škodljivih vzorcev in omejujočih prepričanj, bolj umazano je naše ogledalo in s tem je izkrivljeno tudi naše dojemanje sveta. 

RAZUMEVANJE VIŠJIH NIVOJEV BIVANJA 

Človeško bitje kot celota je večplastno, zajema veliko več, kot le fizično telo in zavzema prostor tudi onkraj fizične dimenzije. Poleg fizičnega, ga sestavljajo še čustveno, mentalno ter duhovno telo. Vse te plasti ne le da istočasno obstajajo v vsakem trenutku, pač pa se med seboj nenehno prepletajo in sodelujejo ena z drugo, ter ena drugo gradijo, podpirajo ali zavirajo. Da bi človek bil zdrav in imel veliko življenjske energije je pomembno, da so vse te njegove plasti v harmoniji, vsaka zase kot tudi ena v odnosu do druge. Zanikanje ali zanemarjanje katere od teh plasti nam onemogoča harmonično delovanje, prav tako pa tudi blokade, ki jih na teh plasteh najdemo. Brez vseh koščkov sestavljanka ne more biti dokončana in delovati kot celota. Nerazrešena težava ali energijska blokada na eni ravni nezanemarljivo vpliva tudi na druge. Naprimer, neka blokada ali zastoj energije na mentalni ravni nam bo slej kot prej zagotovo povzročila težave tudi na čustveni in fizični ravni. Spoznavali bomo svoje nevidne plati skozi 7 energijskih centrov, ki jim pravimo čakre. Čakre si sledijo od spodaj proti navzgor, začenši pri Zemeljskih aspektih našega bivanja, po stopničkah postopoma navzgor do bolj duhovnih ravni našega obstoja. Tako bomo skozi spoznavanje sebe potovali tudi mi, in na vsaki stopnički oziroma čakri bomo pregledali področja, ki jih ta energijski center pokriva in katere blokade ter škodljivi vzorci so v tem centru prisotni. Vrnili se bomo do izvora težav, in jih od tam transformirali ter se jih osvobodili. Naučili se bomo stopiti v stik s svojim celotnim bitjem, ter se naučili, kako sami pravočasno “ujeti” in prepoznati napačna ali omejujoča prepričanja, vzorce, neizražena čustva ali jezo in kako jih preobraziti v ljubezen, še preden se manifestirajo na fizični ravni v obliki raznih bolezni in neprijetnosti. 

  • TRADICIONALNA KITAJSKA MEDICINA – 1. predavanje -Dr Milena Plut Podvršič ​

Udeležnec spozna delovanje polarnosti, principa jin in jang, zakon ravnovesja in zakon polarnosti, teorija 5 elementov.

  • AEQ METODA – 1. predavanje – Uroš Petan, učitelj AEQ metode

Udeleženec spoznava kaj nam sporoča inteligenca telesa. ​

Mnenja strank

Naj vas eden od ciljev šole, to je usposabljanje za bioterapevte, ne odvrne ali prestraši v smislu, da se ne čutite dovolj sposobni za opravljanje terapij drugim. Polagam vam na srce, to je šola za življenje. To je najboljša šola, ki sem jo imela priložnost obiskovati. Neskončno sem hvaležna, da mi je bilo dano spoznati Neli. Neskončno hvaležna Neli, Marjanu, Urošu in Mileni za vse, kar so nam predali, za vse znanje in spoznanja in predvsem za njihovo srčnost. Hvaležna sem tudi vsem svojim sošolkam in sošolcem za njihov prispevek k tej šoli, za njihove misli, smeh, energijo, res sem bila v družbi krasnih ljudi.
Ko enkrat stopiš na to pot, se enostavno ne želiš več vrniti na stare tirnice.

Irma