Svetovanje

Ste tudi vi na razpotju in iščete pot naprej?

Želite pridobiti globji vpogled v vaše življenje? Ali zgolj iščete harmoničnost v odnosih, telesu in srcu? 

Rezervirajte si svoj termin za osebno svetovanje s Samom Repom, bioterapevtom, ki združuje karmično diagnostiko in bioterapijo. 

V današnjem načinu življenja se dostikrat ujamemo v neprestanem hitenju in se le redko zavedamo svojega notranjega stanja. Kadar nam uspe priti v stik s sabo se zavemo, da smo izčrpani, žalostni in tesnobni, vendar ne vemo kako bi se tega lotili. Obisk bioterapevta je lahko prvi pogumni korak, ki ga naredimo, ko si želimo spremembe.

Odkrijte pot do globjega samorazumevanja in osebne preobrazbe skozi individualizirano terapijo, ki je prilagojena vašim potrebam in ciljem.

V varnem in spodbudnem okolju boste imeli priložnost raziskovati svoj notranji svet, premagovtii izzive in se podati na pot do razbremenitve psihološkega trpljenja.. Vsi si zase želimo mir, srečo, radost in vse to je lahko vedno prisotno z vami če si le dovolite. Potrebno pa je pogledati vase in počistiti vse kar nam škoduje in nam ne služi več.

Travme, neizražena čustva, škodljiva prepričanja, strahovi nas pogosto pripeljejo do zapiranja vase. Bežimo pred neprijetnimi občutki, jih tlačimo v svojo podzavest in mislimo, da se bomo tako bolje počutili. Cilj terapije je, da sproti odkrivamo in transformiramo blokade, ki nastajajo na energijski, čustveni in telesni ravni. Skozi proces samorefleksije in ozaveščanja ter transformiranja občutkov, strahov, travm, podzavestnih prepričanj se razbremenimo psihološkega trpljenja in neravnovesja v življenju.

Samo Rep je predan bioterapevt z izjemnim občutkom za človeka.

Samo Rep je predan bioterapevt, ki v svojem terapevtskem procesu združuje orodja karmične diagnostike in bioterapije. S svojim sočutnim pristopom pomaga ljudem, da ozavestijo svoje notranje stanje in prepoznajo škodljive vzorce delovanja. S pomočjo karmične diagnostike razkriva vzroke za posameznikovo psihološko trpljenje, ki največkrat izvira iz časa otroštva. V kateremkoli življenjskem obdobju, ko se nismo bili sposobni soočati s svojimi občutki ter izraziti svojih čustev, so nastajale večje ali manjše travme, ki so povzročile neravnovesje v našem delovanju. Takšnih dogodkov se kasneje v življenju dostikrat ne zavedamo oz. spomnimo, vendar ostajajo v naši podzavesti in vplivajo na naše počutje ter doživljanje sedanjega trenutka. 

Samova radovednost o globokih življenjskih vprašanjih se je prebudila že zelo zgodaj in jasno nakazala njegovo nadaljno smer, ki ga je vodila k bioterapiji in karmični diagnostiki. 

Že pri 14 letih se je podal v iskanje razumevanja življenja in smrti, kar ga je pripeljalo do globokih spoznanj o njegovem pravem jazu. Svoja nadaljna leta je posvetil raziskovanju teh eksistencialnih vprašanj in se posvetil delu na sebi. Tako so bili njegovi temelji za bioterapevta postavljeni.

Pod vplivom svoje mame, Neli Rep, priznane terapevtke Karmične diagnostike in ustanoviteljice Šole za bioterapevte, je Samo odraščal v svetu holističnega zdravljenja. 

Samo na svojih individualnih terapijah ustvarja varno okolje, v katerem si lahko dovolite biti iskreni in izrazit svoje notranje doživljanje. Tekom pogovora in na energijski ravni vas bo podprl, da se boste postopoma zavedali vzrokov za vaše sedanje doživljanje ter se osvobajali energijskih blokad. Pomagal vam bo graditi iskren odnos do sebe ter razvijati razumevajoč in srčen odnos do svoje okolice, kar je temeljno za doseganje zastavljenih ciljev in uresničevanje vaših sanj.

Že od malih nog je zavzeto prebiral materino literaturo in vsrkaval modrosti, ki jih je delila na svojih individualnih terapijah. Kasneje se je tudi vpisal v Šolo za bioterapvete, kjer trenutno končuje 3. letnik. 

Vsako leto sodeluje tudi pri pripravi duhovnih oddihov “Duhovnost kot način življenja: Gremo na morje z Neli Rep” kjer vodi delavnice za pomoč pri sproščanju stresa, izboljšanju splošnega počutja in komunikacije.

Številni ga poznate tudi iz vodenih meditacij, ki jih redno pripravlja.
S svojim srebrnim in nežnim glasom preko le-teh, ljudem pomaga k večji sproščenosti, poglobljenemu stiku s samim sabo in urejenosti mentalne in čustvene stabilnosti. 

Samov pristop k terapiji je prežet z načeli karmične diagnostike, tj. prakse, ki se poglobi v razumevanje človekovih preteklih življenjskih izkušenj in njihov vpliv na trenutne življenjske izzive.

Delo s Samom na individualnih terapijah je lahko začetek samospoznavanja in samozdravljenja.

Njegova sposobnost ustvarjanja varnega in zaupanja vrednega okolja vam omogoča, da odprto raziskujete in naslavljate svoje najgloblje skrbi. 

Samo Rep ni le bioterapevt; je vaš sopotnik, ki vam pomaga krmariti skozi vaš notranji svet in odpira vrata k bolj jasnemu doživljanju sveta.. 


*Cena individualne terapije (90 min) znaša 100 €, v času decembrske akcije pa lahko svoj termin rezervirate s 20 % popustom, tj. 80€. 

**Svoj termin lahko rezervirate v zgornji tabeli. Tudi, če termin izkoristite v naslednjih mesecih, vam priznamo 20 % popust.

***Po opravljeni rezervaciji, prejmete račun na mail.

****Za dodatne informacije oziroma vprašanja pri prijave lahko pišete na rep.samo@gmail.com