Zakaj nam zmanjkuje energije in kako jo dvignemo

V današnjem hitrem in stresnem svetu se pogosto soočamo z izčrpanostjo in pomanjkanjem energije. Delovni roki, družinske obveznosti in vsakodnevni izzivi nas lahko izčrpajo in pustijo brez moči. Poleg tega pa so tukaj še čustva, ki znižujejo vibracijo v telesu kot so: zamere, žalost, jezo, sovraštvo in kar naenkrat se počutimo utrujene in izčrpane.

Naj vam zaupam kaj lahko storite in kako meditacija Axis Mundi lahko pomaga obnoviti zaloge energije.

Meditacija Axis Mundi je posebna vrsta meditacije, ki se osredotoča na povezovanje z energijsko osjo sveta, imenovano Axis Mundi. Ta os predstavlja simbolno povezavo med nebom in zemljo ter pomaga vzpostaviti ravnovesje in harmonijo v našem telesu, umu in duhu.

Ko smo v osi – stebru energije, smo v harmoniji z energijo univerzuma in bolje zaščiteni pred negativnimi vplivi okolja, stresom in izčrpanostjo. To pomeni, da smo bolj osredotočeni na svoje notranje bistvo, svoje misli in čustva ter lažje sledimo svojim ciljem in življenjskemu poslanstvu. 

Če poenostavim: Meditacija Axis Mundi je kot brezplačna vstopnica do neomejene količine energije.

Prepričana sem, da se vam že poraja vprašanje: Kaj moram storiti?

Vzpostavljanje z Axis Mundi je mogoče na več načinov: preko molitve, meditacije, vizualizacije. 

Ker ste me velikokrat prosili za nasvet kako se povezati z Axis Mundi, pa sem za vas posnela BREZPLAČNO Axis Mundi meditacijo. 

Povezava z Axis Mundi nam omogoča, da umirimo svoj um, sprostimo napetosti v telesu ter se povežemo z božanskim in energijo zemlje.

Pomembno pa je, da poleg vsega vzdržujemo zdrav življenjski slog, ki vključuje uravnoteženo prehrano, redno gibanje, zadostno količino spanja in skrb za svoje čustveno zdravje. Vse to prispeva k boljšemu pretoku energije v telesu in lažjemu povezovanju z Axis Mundi. 

Ko smo v osi – stebru energije, se lažje soočamo z izzivi življenja, saj smo bolj prizemljeni, osredotočeni in povezani s svojo notranjo močjo. Na ta način lahko lažje premagujemo ovire, sledimo svojim sanjam in živimo polno, izpolnjeno življenje.

🚀 Začnite svojo pot do svobode in notranjega miru zdaj! 🚀 

Neli Rep

Brezplačne e-novičke

Vesela bom vaše prijave na moje BREZPLAČNE e-novičke.

Z vami bom delila številne nasvete, obvestila o brezplačnih predavanjih in prihajajočih novih projektih. Veselim se vaše družbe. 

Spletni tečaji in produkti

Si tudi vi želite odkriti skrivnosti vaše karme, preteklih življenj in se znebiti slabih vzorcev?

Želite zaživeti bolj polno življenje, izboljšati svoje osebne in poslovne odnose, spoznati svoj pravi jaz in doseči samoizpolnitev?

Potem spoznajte premišljeno sestavljene spletne tečaje in skrbno izbrane produkte, ki vas bodo vodili na vaši poti osebne rasti!

Doživite svojo transformacijo!

Program - Spletni tečaj Preporod

Spletni tečaj vam omogoča, da s pomočjo karmične diagnostike, metodo Tradicionalne Kitajske medicine ter Aeq metode, temeljito razrešite svoje odnose, tako partnerske, čustvene, poslovne in osebne odnose.

Nudim vam priložnost, da si v življenju zagotovite notranji nadzor nad situacijami in možnost izbire, ter s tem občutek svobode, radosti in rasti.

Svojo neskončno notranjo moč lahko izkoristite le, če vanjo sprva verjamete, potem pa jo skozi proces osvobajanja ozavestite in ta moč tudi postanete.

Da bi lahko svoje polne potenciale ozavestili in zaživeli, pa morate najprej razumeti, kdo ste, po kaj ste na ta svet prišli in kako si lahko pomagate spremeniti življenje.

Drugače povedano, opustit je potrebno lažna prepričanja in potlačene čustvene rane, da se vam lahko razkrije to, kar vi zares ste, vaša resnica.

Šola Neli Rep

Programi so oblikovani na podlagi večletnih izkušenj z vodenjem šole za bioterapevte, vodenjem delavnic karmične diagnostike, predavanj in pisanja člankov ter knjig.

Podlaga so bila teoretična znanja ter praktične izkušnje. Program je namenjen osebam s posebnim potencialom za čutenje in prepoznavanje energij, sposobnostjo empatije in komunikacije z osebami, ki imajo težave kot tudi za vse tiste, katerih delo je povezano z različnimi oblikami izobraževanja, usposabljanja in vzgojnega usmerjanja otrok in odraslih.

Zaželeno je, da so se udeleženci že srečali z naravnimi načini zdravljenja, da poznajo literaturo s tega področja, da so odprti za nova znanja, da so pripravljeni delati in preizkusiti več kot običajno.

Eden pomembnejših ciljev naše šole je prizadevanje za uradno priznanje zdravilstva, kar je vzajemno povezano z usposabljanjem sposobnih terapevtov, ki bodo znotraj svojih pristojnosti znali učinkovito pomagati ljudem na naraven in neškodljiv način.

Ravno tako si želimo demistificirati energijsko zdravljenje, zato temeljni predmet usposabljanja izhaja iz tradicionalnih, v praksi potrjenih zdravilskih metod kot je tradicionalna kitajska medicina.

To omogoča lažje razumevanje naravnega zdravljenja ter povezovanje z dosežki medicine s ciljem združevanja uradne in alternativne medicine v način, ki ga danes imenujemo komplementarna medicina.