Meditacija v srcu: povezovanje z notranjo ljubeznijo in mirnostjo

Meditacija v srcu je tehnika, ki se osredotoča na povezovanje z energijo srca, da bi dosegli stanje notranje ljubezni, miru in harmonije. S to prakso se lahko naučimo bolje razumeti in sprejeti svoja čustva, hkrati pa se povezujemo z ljubeznijo, ki jo nosimo v sebi.

✨ Koraki za meditacijo v srcu: ✨

Korak 1:

Poiščite mirno in udobno mesto za sedenje ali ležanje.

Korak 2:

Zaprite oči in se osredotočite na svoje dihanje, da se umiri um.

Korak 3:

Postopoma preusmerite svojo pozornost na območje srca, sredi prsnega koša.

Predstavljajte si, kako iz srca izžareva svetla in topla svetloba, ki napolnjuje vaše telo in um.

Med dihanjem dovolite, da ta ljubeča energija prežema vsak del vas, prinaša sprostitev in notranji mir. Zavestni ste svojih misli, občutkov, zvokov ampak niste del njih. Samo dihaš sebe in se zliješ v prostor srce, kjer je popoln mir in stik s tvojo resnico.

Korak 4:

V mislih ponavljajte pozitivne afirmacije, kot je “Notranji mir prežema moje telo in duha.”

Po približno 10-15 minutah se počasi vrnite v zavedanje telesa in okolice ter odprite oči.

Še več meditacij in vodenih transformativnih vaj najdete v spletnem tečaju Preporod

Neli Rep

Brezplačne e-novičke

Vesela bom vaše prijave na moje BREZPLAČNE e-novičke.

Z vami bom delila številne nasvete, obvestila o brezplačnih predavanjih in prihajajočih novih projektih. Veselim se vaše družbe. 

Spletni tečaji in produkti

Si tudi vi želite odkriti skrivnosti vaše karme, preteklih življenj in se znebiti slabih vzorcev?

Želite zaživeti bolj polno življenje, izboljšati svoje osebne in poslovne odnose, spoznati svoj pravi jaz in doseči samoizpolnitev?

Potem spoznajte premišljeno sestavljene spletne tečaje in skrbno izbrane produkte, ki vas bodo vodili na vaši poti osebne rasti!

Doživite svojo transformacijo!

Program - Spletni tečaj Preporod

Spletni tečaj vam omogoča, da s pomočjo karmične diagnostike, metodo Tradicionalne Kitajske medicine ter Aeq metode, temeljito razrešite svoje odnose, tako partnerske, čustvene, poslovne in osebne odnose.

Nudim vam priložnost, da si v življenju zagotovite notranji nadzor nad situacijami in možnost izbire, ter s tem občutek svobode, radosti in rasti.

Svojo neskončno notranjo moč lahko izkoristite le, če vanjo sprva verjamete, potem pa jo skozi proces osvobajanja ozavestite in ta moč tudi postanete.

Da bi lahko svoje polne potenciale ozavestili in zaživeli, pa morate najprej razumeti, kdo ste, po kaj ste na ta svet prišli in kako si lahko pomagate spremeniti življenje.

Drugače povedano, opustit je potrebno lažna prepričanja in potlačene čustvene rane, da se vam lahko razkrije to, kar vi zares ste, vaša resnica.

Šola Neli Rep

Programi so oblikovani na podlagi večletnih izkušenj z vodenjem šole za bioterapevte, vodenjem delavnic karmične diagnostike, predavanj in pisanja člankov ter knjig.

Podlaga so bila teoretična znanja ter praktične izkušnje. Program je namenjen osebam s posebnim potencialom za čutenje in prepoznavanje energij, sposobnostjo empatije in komunikacije z osebami, ki imajo težave kot tudi za vse tiste, katerih delo je povezano z različnimi oblikami izobraževanja, usposabljanja in vzgojnega usmerjanja otrok in odraslih.

Zaželeno je, da so se udeleženci že srečali z naravnimi načini zdravljenja, da poznajo literaturo s tega področja, da so odprti za nova znanja, da so pripravljeni delati in preizkusiti več kot običajno.

Eden pomembnejših ciljev naše šole je prizadevanje za uradno priznanje zdravilstva, kar je vzajemno povezano z usposabljanjem sposobnih terapevtov, ki bodo znotraj svojih pristojnosti znali učinkovito pomagati ljudem na naraven in neškodljiv način.

Ravno tako si želimo demistificirati energijsko zdravljenje, zato temeljni predmet usposabljanja izhaja iz tradicionalnih, v praksi potrjenih zdravilskih metod kot je tradicionalna kitajska medicina.

To omogoča lažje razumevanje naravnega zdravljenja ter povezovanje z dosežki medicine s ciljem združevanja uradne in alternativne medicine v način, ki ga danes imenujemo komplementarna medicina.