Spletni tečaj Preporod

Da bi bili življenju kos, je nujno, da spoznamo, kako delujemo

Celosten pogled na življenje: smo telesna, energijska in duhovna bitja. Za celostni pristop je potrebno iskati celostne rešitve. Če so bolezen in težave nastale na večih ravneh, jih je potrebno tudi reševati na večih ravneh. Ker se vse bolj začenjamo zavedati pomembnosti zdravljenja vzrokov, in ne samo simptomov, je ta tečaj priložnost, da to spoznamo.


“Po dolgoletnem delu na področju individualnega svetovanja s karmično diagnostiko, vodenjem šole za bioterapevte NR in tečajev ugotavljam, da se trajni rezultati dosežejo le skozi večmesečno vodenje in usmerjanje osebe. Vsaka oseba nosi v sebi mnogo neodkritih potisnjenih vzorcev, nepredelanih travm, škodljivih prepričanj in odvisnosti, ki ovirajo življenje ter onemogočajo kvaliteten odnos s seboj in drugimi. Živimo v izjemno hitrem ritmu, površnost nam onemogoča poglabljanje vase in preobražanje škodljivih vzorcev. “

Neli Rep, bioterapevtka


Tečaj v obliki spletnih predavanj

Z vpisom v spletni tečaj dobite dostop do spletne učilnice, kjer se nahaja 10 predavanj, na temo karmične diagnostike, tradicionalne kitajske medicine in AEQ metode. Po vsakem predavanju sledi domača nalogo in gradivo. V vsakem predavanju so vodeni procesi za transformacijo podzaveti.


Vas zanima kako izgleda spletni tečaj Preporod, pokukajte v spodnji video:


Spoznajte predavatelje, ki so z vami v Spletnem tečaju Preporod

Ko snujemo programe za šolo, tečaje ipd. želimo udeležencem ponuditi kakovosten nabor informacij in metod, ki jih potrebujejo za kakovostnejše življenje, na enem mestu. Zato naši programi temeljijo na Karmični diagnostiki, TKM in AEQ metodi, ki se med seboj vedno lepo prepletajo. To omogoča udeležencem, da si izberejo informacije oziroma metode, ki so jim v tistem trenutku najbolj potrebne.

Veseli smo, da se lahko pohvalimo z izjemnimi predavatelji. 

Neli Rep

Marjan Ogorevc

Uroš Petan

Dr Milena Plut Podvršič


Program zajema

KARMIČNA DIAGNOSTIKA 7 predavanj – vodi Neli Rep in 1 predavanje Marjan Ogorevc

KARMA

Razumevanje karme in tistega, kar smo prinesli iz prejšnjih življenj, prevzeli od prednikov in družbe. Razumevanjem življenja – zakaj smo to kar smo. Soočili se bomo z našim prihodom na svet. Razumevanje lastnega rojstva nam bo omogočilo razumeti in sprejeti svoje starše, okolje v katerega smo se utelesili, in nasploh sprejeti svoje življenje, ki je ravno takšno, kot ga potrebujemo za svojo rast. Predvsem je pomembno razumeti in sprejeti vse tisto, kar nas označuje tako iz časa bivanja v maternici, kot tudi poroda, ki gre skozi štiri faze in nas obeleži za vse življenje. Skozi vodeni proces bomo ozavestili vse faze poroda ter transformirali eventualne travme ali energijske blokade, ki nam ne dovolijo polno zaživeti. Izhodišča za ta del so: čas pred spočetjem in izbira staršev;

 • vpliv staršev na naše življenje ter vpliv staršev na to, kar smo;
 • spočetje, razvoj v maternici in zunanji vplivi – starši, okolje, tudi širše;
 • spočetje, bivanje v maternici in štiri faze rojevanja – voden process rebirthing
 • Razreševanje odnosov s starši, zamere, jeza, razumevanje staršev

PARTNERSKI ODNOSI

Na tem področju imamo največkrat najbolj travmatične in boleče izkušnje. Pogosto smo ujeti v odnos, ki ga ne moremo in ne znamo razrešiti niti ga prekiniti. Spoznali bomo, zakaj so partnerji včasih nekompatibilni. Pomembno je vedeti, kako vplivajo na partnerske odnose različne ravni spolne – življenjske energije in libida ter odnos do spolnosti nasploh. Spoznali bomo, kako lahko uporabimo spolnost tako za osebnostno rast, kot tudi za rast zavesti. Ker otroci zavzemajo veliko mesto v naših življenjih, je pomembno razumeti, zakaj dobimo točno takšne otroke kot jih imamo in kaj nas ti učijo. Izhodišča za to srečanje so:

 • pomembnost partnerskih odnosov in rast skozi partnerski odnos;
 • kako si izbiramo partnerje in pomen partnerskih odnosov za našo rast;
 • koliko partnerjev naj bi imeli in zakaj je temu tako;
 • razreševanje vseh partnerskih odnosov ​

ODNOS Z OTROCI

Ko otrok odrašča imajo starši čustveno in biološko odgovornost, da ustvarijo varno okolje za otroka. Velikokrat izhajamo iz vzgoje, ki smo je bili sami deležni. Ravno tako ponavljamo vzorce svojih staršev, ki nam kot otroku niso bili všeč vendar jih prakticiramo naprej na svojih otrocih. Starševstvo je vloga, brez da bi imeli priprave kako biti starš in brez genaralke. Učimo se sproti. Da bi delovali bolj ozaveščeno in se zavedali kako naše reakcije vplivajo na prihodnost otroka, na njegovo samopodobo in samozavest, moramo najprej razrešiti svoj odnos do staršev.

ODNOS DO SEBE

Lastna samopodoba in vrednost. Naš odnos do sebe je temelj za vse ostale odnose.

 • kako izboljšati odnos do sebe
 • ranjen otrok (otroštvo)
 • kako transformiram svoje strahove, vzorce, travme
 • kako zgradim boljšo samopodobo, dostojanstvo….

Veščine osvobojanja od miselnih konstruktov, razumevanje kako deluje um.

TRADICIONALNA KITAJSKA MEDICINA – 1 predavanje -Dr Milena Plut Podvršič ​

Udeležnec spozna delovanje polarnosti, principa jin in jang, zakon ravnovesja in zakon polarnosti, teorija 5 elementov.

AEQ METODA – 1 predavanje – Uroš Petan, učitelj AEQ metode

Udeleženec spoznava kaj nam sporoča inteligenca telesa. ​

Neli Rep

Brezplačne e-novičke

Vesela bom vaše prijave na moje BREZPLAČNE e-novičke.

Z vami bom delila številne nasvete, obvestila o brezplačnih predavanjih in prihajajočih novih projektih. Veselim se vaše družbe. 

Spletni tečaji in produkti

Si tudi vi želite odkriti skrivnosti vaše karme, preteklih življenj in se znebiti slabih vzorcev?

Želite zaživeti bolj polno življenje, izboljšati svoje osebne in poslovne odnose, spoznati svoj pravi jaz in doseči samoizpolnitev?

Potem spoznajte premišljeno sestavljene spletne tečaje in skrbno izbrane produkte, ki vas bodo vodili na vaši poti osebne rasti!

Doživite svojo transformacijo!

Program - Spletni tečaj Preporod

Spletni tečaj vam omogoča, da s pomočjo karmične diagnostike, metodo Tradicionalne Kitajske medicine ter Aeq metode, temeljito razrešite svoje odnose, tako partnerske, čustvene, poslovne in osebne odnose.

Nudim vam priložnost, da si v življenju zagotovite notranji nadzor nad situacijami in možnost izbire, ter s tem občutek svobode, radosti in rasti.

Svojo neskončno notranjo moč lahko izkoristite le, če vanjo sprva verjamete, potem pa jo skozi proces osvobajanja ozavestite in ta moč tudi postanete.

Da bi lahko svoje polne potenciale ozavestili in zaživeli, pa morate najprej razumeti, kdo ste, po kaj ste na ta svet prišli in kako si lahko pomagate spremeniti življenje.

Drugače povedano, opustit je potrebno lažna prepričanja in potlačene čustvene rane, da se vam lahko razkrije to, kar vi zares ste, vaša resnica.

Šola Neli Rep

Programi so oblikovani na podlagi večletnih izkušenj z vodenjem šole za bioterapevte, vodenjem delavnic karmične diagnostike, predavanj in pisanja člankov ter knjig.

Podlaga so bila teoretična znanja ter praktične izkušnje. Program je namenjen osebam s posebnim potencialom za čutenje in prepoznavanje energij, sposobnostjo empatije in komunikacije z osebami, ki imajo težave kot tudi za vse tiste, katerih delo je povezano z različnimi oblikami izobraževanja, usposabljanja in vzgojnega usmerjanja otrok in odraslih.

Zaželeno je, da so se udeleženci že srečali z naravnimi načini zdravljenja, da poznajo literaturo s tega področja, da so odprti za nova znanja, da so pripravljeni delati in preizkusiti več kot običajno.

Eden pomembnejših ciljev naše šole je prizadevanje za uradno priznanje zdravilstva, kar je vzajemno povezano z usposabljanjem sposobnih terapevtov, ki bodo znotraj svojih pristojnosti znali učinkovito pomagati ljudem na naraven in neškodljiv način.

Ravno tako si želimo demistificirati energijsko zdravljenje, zato temeljni predmet usposabljanja izhaja iz tradicionalnih, v praksi potrjenih zdravilskih metod kot je tradicionalna kitajska medicina.

To omogoča lažje razumevanje naravnega zdravljenja ter povezovanje z dosežki medicine s ciljem združevanja uradne in alternativne medicine v način, ki ga danes imenujemo komplementarna medicina.