Neli odgovarja: Ali si res sami izberemo družino?

Vsaka duša si pred utelešenjem glede na naloge, ki si jih je zadala, sama ali s pomočjo vodnikov izbere najbolj idealne starše, okoliščine in izkušnje, ki jih potrebuje. Vsaj eden od staršev ima enake analogne vzorce kot jih prinašamo sami iz preteklega življenja, ker nam to pomaga, da se naši škodljivi vzorci utrdijo in nas začnejo motiti pri sebi ali pa nas motijo pri starših. Saj veste, kako odreagiramo, če nekdo reče, da si isti kot oče ali ista si kot mama.

Ni prijetno ane? To je posledica tega, ker se ne zavedamo, da se že v trenutku spočetja zgodi transfer maminih in očetovih značilnosti, vzorcev, programov itd. Pomembno je, da se potrudimo prepoznati kaj me moti pri starših in se zavedam, da me moti ker je ta zapis del mene, ki ga lahko spremeniš! 

Npr. Če prineseš s seboj jezo do partnerja, si boš izbral glede na spol očeta ali mamo, ki bi imela isti vzorec. To pomeni, da se bo mama jezila na očeta in kot otrok vse to tudi posnameš in začneš to tudi ponavljati brez presoje, če je dobro ali boleče. Ko si izbireš partnerja takrat se aktivira karma in se vse ta jeza odlično odrazi v odnosu do njega. 

Naloga vsakega človeka je, da se razbremeni vzorcev,ki povzročajo slabe odnose, nezadovoljstvo in bolečino. Ko se sprostijo blokade, ki kvarijo odnos, se spremeni perspektiva, iz katere začneš povsem drugače gledati, se odzivati in razumeti. Drugi so še zmeraj isti, toda naše zaznavanje je popolnoma drugačno. Nastajajo izboljšave na telesni in duševni ravni. 

Neli Rep

Brezplačne e-novičke

Vesela bom vaše prijave na moje BREZPLAČNE e-novičke.

Z vami bom delila številne nasvete, obvestila o brezplačnih predavanjih in prihajajočih novih projektih. Veselim se vaše družbe. 

Spletni tečaji in produkti

Si tudi vi želite odkriti skrivnosti vaše karme, preteklih življenj in se znebiti slabih vzorcev?

Želite zaživeti bolj polno življenje, izboljšati svoje osebne in poslovne odnose, spoznati svoj pravi jaz in doseči samoizpolnitev?

Potem spoznajte premišljeno sestavljene spletne tečaje in skrbno izbrane produkte, ki vas bodo vodili na vaši poti osebne rasti!

Doživite svojo transformacijo!

Program - Spletni tečaj Preporod

Spletni tečaj vam omogoča, da s pomočjo karmične diagnostike, metodo Tradicionalne Kitajske medicine ter Aeq metode, temeljito razrešite svoje odnose, tako partnerske, čustvene, poslovne in osebne odnose.

Nudim vam priložnost, da si v življenju zagotovite notranji nadzor nad situacijami in možnost izbire, ter s tem občutek svobode, radosti in rasti.

Svojo neskončno notranjo moč lahko izkoristite le, če vanjo sprva verjamete, potem pa jo skozi proces osvobajanja ozavestite in ta moč tudi postanete.

Da bi lahko svoje polne potenciale ozavestili in zaživeli, pa morate najprej razumeti, kdo ste, po kaj ste na ta svet prišli in kako si lahko pomagate spremeniti življenje.

Drugače povedano, opustit je potrebno lažna prepričanja in potlačene čustvene rane, da se vam lahko razkrije to, kar vi zares ste, vaša resnica.

Šola Neli Rep

Programi so oblikovani na podlagi večletnih izkušenj z vodenjem šole za bioterapevte, vodenjem delavnic karmične diagnostike, predavanj in pisanja člankov ter knjig.

Podlaga so bila teoretična znanja ter praktične izkušnje. Program je namenjen osebam s posebnim potencialom za čutenje in prepoznavanje energij, sposobnostjo empatije in komunikacije z osebami, ki imajo težave kot tudi za vse tiste, katerih delo je povezano z različnimi oblikami izobraževanja, usposabljanja in vzgojnega usmerjanja otrok in odraslih.

Zaželeno je, da so se udeleženci že srečali z naravnimi načini zdravljenja, da poznajo literaturo s tega področja, da so odprti za nova znanja, da so pripravljeni delati in preizkusiti več kot običajno.

Eden pomembnejših ciljev naše šole je prizadevanje za uradno priznanje zdravilstva, kar je vzajemno povezano z usposabljanjem sposobnih terapevtov, ki bodo znotraj svojih pristojnosti znali učinkovito pomagati ljudem na naraven in neškodljiv način.

Ravno tako si želimo demistificirati energijsko zdravljenje, zato temeljni predmet usposabljanja izhaja iz tradicionalnih, v praksi potrjenih zdravilskih metod kot je tradicionalna kitajska medicina.

To omogoča lažje razumevanje naravnega zdravljenja ter povezovanje z dosežki medicine s ciljem združevanja uradne in alternativne medicine v način, ki ga danes imenujemo komplementarna medicina.