Neli odgovarja: Ali lahko spreminjam lastno karmo?

Preprost odgovor je: LAHKO! 

To storimo z ozaveščanjem situacij, ki nas spravljajo v stisko in ustvarjajo nelagodje. Ko se začnemo osvobajati destruktivnih vzorcev, travm, prepričanj, se osvobajamo mi sami in s tem začnemo ustvarjati pogoje za več energije! 

Ko preklopimo svoj odnos na sprejemanje, se nehamo upirati življenju in vse lahkotno steče. Tako začnemo spreminjati svojo usodo in s tem tudi vpliv karme na naše življenje!

Kaj ustvarja karmo? 

Karmo ustvarjamo s svojimi mislimi, čustvovanjem in dejanji in ni vezana samo na pretekla življenja ampak vse do danes. Kontrolor vsega našega delovanja, čustvovanja je sistem regulacije biopolja. Biopolje je informacijsko energijska struktura, kjer so zabeležene vse informacije našega delovanja in vsega kar se nam je kdajkoli zgodilo. Pozitivno in negativno se nam vrača skozi enotno informacijsko energijsko polje vesolja. V primeru, da je negativnega več se začnejo dogajati destrukcije v telesu kot bolezen ali druge težave kot npr: nekvalitetni odnosi, finančne ter zdravstvene težave…Ker pa je duša večna lahko prinesemo s seboj karmo, kar pomeni da moramo v tem življenju postati bolj odgovorni in zavestni svojega delovanja.

Če bi živeli v skladu s tem, kar smo v resnici, bi bili veliko bolj zdravi in zadovoljni. 

Vse se zgodi z namenom

Včasih določeni ljudje in situacije pridejo v naše življenje z namenom. Slednji pritisnejo na določene gumbe in nam pomagajo prepoznati kje je naše bolečinsko jedro, ki ga lahko ozdraviš in razumeš kateri vzorec omogoča obstanek bolečini.. Lahko bi rekli, da so naša ogledala, ki zrcalno odsevajo naše vzorce, misli….

To moramo vzeti kot proces učenja in imeti neprestano v mislih vprašanje: “kaj me uči ta situacija ali človek?” Morda postaviti se zase, izraziti svoja čustva, potrebe….

Še več o tem, kako lahko spremenite svojo karmo in ustvarjate pozitivne spremembe v svojem življenju, lahko odkrijete v spletnem tečaju ‘Preporod’.

Ta tečaj vam omogoča poglobljeno razumevanje karmičnih vzorcev in vam nudi praktične tehnike za njihovo preoblikovanje.

Vzemite usodo v svoje roke, odločite se za Preporod!

Preporod vas čaka na spodnji povezavi. 

Neli Rep

Brezplačne e-novičke

Vesela bom vaše prijave na moje BREZPLAČNE e-novičke.

Z vami bom delila številne nasvete, obvestila o brezplačnih predavanjih in prihajajočih novih projektih. Veselim se vaše družbe. 

Spletni tečaji in produkti

Si tudi vi želite odkriti skrivnosti vaše karme, preteklih življenj in se znebiti slabih vzorcev?

Želite zaživeti bolj polno življenje, izboljšati svoje osebne in poslovne odnose, spoznati svoj pravi jaz in doseči samoizpolnitev?

Potem spoznajte premišljeno sestavljene spletne tečaje in skrbno izbrane produkte, ki vas bodo vodili na vaši poti osebne rasti!

Doživite svojo transformacijo!

Program - Spletni tečaj Preporod

Spletni tečaj vam omogoča, da s pomočjo karmične diagnostike, metodo Tradicionalne Kitajske medicine ter Aeq metode, temeljito razrešite svoje odnose, tako partnerske, čustvene, poslovne in osebne odnose.

Nudim vam priložnost, da si v življenju zagotovite notranji nadzor nad situacijami in možnost izbire, ter s tem občutek svobode, radosti in rasti.

Svojo neskončno notranjo moč lahko izkoristite le, če vanjo sprva verjamete, potem pa jo skozi proces osvobajanja ozavestite in ta moč tudi postanete.

Da bi lahko svoje polne potenciale ozavestili in zaživeli, pa morate najprej razumeti, kdo ste, po kaj ste na ta svet prišli in kako si lahko pomagate spremeniti življenje.

Drugače povedano, opustit je potrebno lažna prepričanja in potlačene čustvene rane, da se vam lahko razkrije to, kar vi zares ste, vaša resnica.

Šola Neli Rep

Programi so oblikovani na podlagi večletnih izkušenj z vodenjem šole za bioterapevte, vodenjem delavnic karmične diagnostike, predavanj in pisanja člankov ter knjig.

Podlaga so bila teoretična znanja ter praktične izkušnje. Program je namenjen osebam s posebnim potencialom za čutenje in prepoznavanje energij, sposobnostjo empatije in komunikacije z osebami, ki imajo težave kot tudi za vse tiste, katerih delo je povezano z različnimi oblikami izobraževanja, usposabljanja in vzgojnega usmerjanja otrok in odraslih.

Zaželeno je, da so se udeleženci že srečali z naravnimi načini zdravljenja, da poznajo literaturo s tega področja, da so odprti za nova znanja, da so pripravljeni delati in preizkusiti več kot običajno.

Eden pomembnejših ciljev naše šole je prizadevanje za uradno priznanje zdravilstva, kar je vzajemno povezano z usposabljanjem sposobnih terapevtov, ki bodo znotraj svojih pristojnosti znali učinkovito pomagati ljudem na naraven in neškodljiv način.

Ravno tako si želimo demistificirati energijsko zdravljenje, zato temeljni predmet usposabljanja izhaja iz tradicionalnih, v praksi potrjenih zdravilskih metod kot je tradicionalna kitajska medicina.

To omogoča lažje razumevanje naravnega zdravljenja ter povezovanje z dosežki medicine s ciljem združevanja uradne in alternativne medicine v način, ki ga danes imenujemo komplementarna medicina.