Zakaj se razvije bolezen?

Bolezni se pogosto pojavijo kot posledica kompleksne interakcije med človekovim fizičnim telesom, mislimi, čustvi in energijskimi plastmi. Raziskave in terapevtske prakse kažejo, da so negativne misli, čustva in vedenjski vzorci tesno povezani z nastankom bolezni pri posamezniku in celo pri njegovih otrocih.

Ko negativne misli in občutki postanejo del naše podzavesti, izgubimo nadzor nad njimi, saj se programi samodejno izvajajo in vplivajo na naše življenje, odnose, počutje in zdravje. Zato je pomembno, da se zavedamo teh negativnih vzorcev ter se naučimo, kako jih prepoznati in preoblikovati, da bi izboljšali naše zdravje in kakovost življenja.

Najbolj rušilno in škodljivo je čustvovanje z jezo, katera uničuje imunski sistem, zapira energijo srca in tvori vse avtoimune bolezni! Poleg tega nam krati odnose in povzroča utrujenost! 

Jeza je rak uma pravijo mojstri in zaradi jeze lahko tudi psihično zbolimo.

Najbolj pogoste posledice jeze so tudi: glavobol,migrene, krčne žile, povišan pritisk, srčne in možganske kapi, boleče menstruacije itd.

Zelo pomembno je takšno znanje ko spoznamo v katerem organu se shranjujejo določena čustva in zakaj smo zboleli, kajti le tako, lahko začnemo razumeti na kakšen način si škodujemo! Ko to veš, enostavno ne moreš več biti škodljiv sebi.

Še več o tem, kako čustva vplivajo na naše fizično zdravje pa lahko odkrijete v 3. modulu spletnega tečaja Preporod.

Pogost razlog bolezni so zagotovo tudi nezdravi odnosi.

Več o tem pa v Preporodu. 

Neli Rep

Brezplačne e-novičke

Vesela bom vaše prijave na moje BREZPLAČNE e-novičke.

Z vami bom delila številne nasvete, obvestila o brezplačnih predavanjih in prihajajočih novih projektih. Veselim se vaše družbe. 

Spletni tečaji in produkti

Si tudi vi želite odkriti skrivnosti vaše karme, preteklih življenj in se znebiti slabih vzorcev?

Želite zaživeti bolj polno življenje, izboljšati svoje osebne in poslovne odnose, spoznati svoj pravi jaz in doseči samoizpolnitev?

Potem spoznajte premišljeno sestavljene spletne tečaje in skrbno izbrane produkte, ki vas bodo vodili na vaši poti osebne rasti!

Doživite svojo transformacijo!

Program - Spletni tečaj Preporod

Spletni tečaj vam omogoča, da s pomočjo karmične diagnostike, metodo Tradicionalne Kitajske medicine ter Aeq metode, temeljito razrešite svoje odnose, tako partnerske, čustvene, poslovne in osebne odnose.

Nudim vam priložnost, da si v življenju zagotovite notranji nadzor nad situacijami in možnost izbire, ter s tem občutek svobode, radosti in rasti.

Svojo neskončno notranjo moč lahko izkoristite le, če vanjo sprva verjamete, potem pa jo skozi proces osvobajanja ozavestite in ta moč tudi postanete.

Da bi lahko svoje polne potenciale ozavestili in zaživeli, pa morate najprej razumeti, kdo ste, po kaj ste na ta svet prišli in kako si lahko pomagate spremeniti življenje.

Drugače povedano, opustit je potrebno lažna prepričanja in potlačene čustvene rane, da se vam lahko razkrije to, kar vi zares ste, vaša resnica.

Šola Neli Rep

Programi so oblikovani na podlagi večletnih izkušenj z vodenjem šole za bioterapevte, vodenjem delavnic karmične diagnostike, predavanj in pisanja člankov ter knjig.

Podlaga so bila teoretična znanja ter praktične izkušnje. Program je namenjen osebam s posebnim potencialom za čutenje in prepoznavanje energij, sposobnostjo empatije in komunikacije z osebami, ki imajo težave kot tudi za vse tiste, katerih delo je povezano z različnimi oblikami izobraževanja, usposabljanja in vzgojnega usmerjanja otrok in odraslih.

Zaželeno je, da so se udeleženci že srečali z naravnimi načini zdravljenja, da poznajo literaturo s tega področja, da so odprti za nova znanja, da so pripravljeni delati in preizkusiti več kot običajno.

Eden pomembnejših ciljev naše šole je prizadevanje za uradno priznanje zdravilstva, kar je vzajemno povezano z usposabljanjem sposobnih terapevtov, ki bodo znotraj svojih pristojnosti znali učinkovito pomagati ljudem na naraven in neškodljiv način.

Ravno tako si želimo demistificirati energijsko zdravljenje, zato temeljni predmet usposabljanja izhaja iz tradicionalnih, v praksi potrjenih zdravilskih metod kot je tradicionalna kitajska medicina.

To omogoča lažje razumevanje naravnega zdravljenja ter povezovanje z dosežki medicine s ciljem združevanja uradne in alternativne medicine v način, ki ga danes imenujemo komplementarna medicina.