Srčne karte Neli Rep – Dnevna Sporočila za Notranje Vodstvo

35,00 

Komplet 49 kart, ustvarjenih na podlagi 30 let izkušenj in ljubezni vam prinaša dnevni odmerek inspiracije ter notranjega miru.

Začnite dan z ljubeznijo in samozavestjo. Začnite dan s Srčnimi kartami!

+ BREZPLAČNA meditacija Axis Mundi

Šifra: NRSRCNEKARTE Kategorija:

Vse odgovore vedno nosite v sebi 

Karte s srčnimi sporočili so čudovito sredstvo za povezovanje s svojo notranjo modrostjo, intuicijo in globljim razumevanjem sebe. 

Srčna sporočila uporabljajte tako, da intuitivno izberete karto. Razmislite o njenem sporočilu in naj vas slednje vodi skozi dan. 

In ne pozabite: vse odgovore vedno nosite v sebi. 

Odkrijte notranjo moč in navdih

Vsak izmed nas se kdaj sreča s trenutki, ko nam zmanjka motivacije ali potrebujemo le malce vzpodbude. Srčne karte vam pomagajo odkriti notranjo moč, ki jo že nosite v sebi. 

Vsak dan preberite dnevno sporočilo na karti, ki vas bo usmerilo in navdihnilo.

Kako delujejo Srčne karte?

S Srčnimi kartami si boste polepšali dan ali pa vam bodo preusmerile misli.


Paket vsebuje 49 kart z različnimi in skrbno izbranimi sporočili s področja ljubezni, inspiracije in miru. 

Življenje najbolje ve, kaj je tisto, kar potrebujete danes.
Zaprite oči in izvlecite karto, ki vam jo je namenilo. Preberite sporočilo in ga ponotranjenega nosite s sabo skozi dan. To je tudi vaš ritual, ko nekaj minut posvetite sebi in meditirate na karto.

Naj bodo vaš navdih in mir

Če se počutite, kot da ste obtičali ali pa si preprosto želite trenutka miru, so Srčne karte prava izbira za vas. Sporočila na kartah vas bodo vzpodbujala in pomirila hkrati. 

Karte naj bodo vaš meditativni trenutek dneva. 
Začnite dan z mirom in rutino, ki vas bosta napolnjevala skozi celoten dan. 

Odkrijte svojo notranjo moč!

Vsak izmed nas nosi v sebi nepredstavljivo količino notranje moči in modrosti, včasih pa je potrebno le malo vzpodbude, da jo odkrijemo. 

Srčne karte so namenjene za podporo  samega sebe in so kot tihi terapevt, ki te opominja na to kaj je zate pomembno!

Začnite uporabljati Srčne karte že danes, odkrijte svojo notranjo moč in naredite prvi korak k pozitivnim spremembam v svojem življenju.

Učinkovita pot do navdiha

Z več kot 30 leti izkušenj na področju bioterapije in karmične diagnostike sem ustvarila paket sporočil, ki so premišljeno izbrana in oblikovana z ljubeznijo. 

Na podlagi več tisočih individualnih terapij sem izbrala tista sporočila, za katera vem, da vam bodo pomagala premagati dvome in najti motivacijo. 

Včasih je potreben le en stavek na poti do navdiha. 

Komu so karte namenjene? 

  • Vsakomur, ki išče vsakodnevno motivacijo — za tiste dneve, ko se zdi, da ste obtičali, in potrebujete malo dodatne spodbude za nadaljevanje.
  • Posameznikom, ki želijo najti mir v (pre)hitrem tempu življenja — pomagajo vam upočasniti in najti trenutke miru sredi vsakdanjega vrveža.
  • Tistim, ki potrebujejo potrditev svoje notranje moči in modrosti — da se spomnite, da imate vse potrebne sposobnosti in znanja, ki jih potrebujete, že v sebi.
  • Vsem, ki iščejo ljubeče besede za navdih ali tolažbo — da vam prinesejo toplino in ljubezen, ko se počutite osamljeni ali nemirni.

S temi kartami boste:

  • Ponovno odkrili ljubezen do malih stvari v vsakdanu — naučili se boste ceniti drobne trenutke, ki naredijo vaš dan poseben.
  • Osvežili svojo notranjo modrost in moč, ki se skriva v vas — odkrili boste, da imate moč, da premagate vsak izziv, s katerim se soočate.
  • Z lahkoto in optimizmom zakorakali v nov dan — z optimističnim pogledom na svet boste našli nove priložnosti in možnosti povsod okoli sebe.
  • Pridobili notranji mir v trenutkih negotovosti — karte vam bodo ponudile tolažbo in pomiritev, ko se boste počutili izgubljene ali preobremenjene.
  • Izboljšali odnos do sebe in s tem povečali kakovost vašega življenja — učenje ljubezni do sebe je prvi korak k boljšemu življenju in globljim odnosom z drugimi.

Začnite svojo pot do bolj izpolnjenega življenja že danes 

Naročite svoj komplet Srčnih kart in si odprite vrata do globljega notranjega vodstva, motivacije in duševnega miru.

Darilo ob naročilu: Axis Mundi Meditacija

Ob naročilu Srčnih kart polnoma BREZPLAČNO prejmete meditacijo Axis Mundi. 

Ta vam pomaga vzpostaviti močno povezavo med nebeškimi in zemeljskimi energijami, kar vodi do večje osredotočenosti in notranjega ravnovesja.

Meditacija pomaga, da se lažje spopadete z vsakodnevnimi izzivi, hkrati pa krepi vašo odpornost proti boleznim in negativnim vplivom.

Z redno prakso Axis Mundi meditacije se boste naučili sprejemati sebe in okoliščine z več ljubezni in razumevanjem. 

Komplet Srčnih kart in brezplačne Axis Mundi meditacije bodo vaš ključ do globljega notranjega miru, navdiha, ljubezni in ravnovesja.

p.s. povezavo do BREZPLAČNE meditacije prejmete na vaš email po opravljenem nakupu.

Mnenja

"Srčne Karte so zame super jutranji ritual. Vstanem iz postelje in namesto, da takoj sežem po telefonu, skuham kavico, izvlečem eno karto in ponotranjim sporočilo, ki me vodi skozi dan.”

Maja R. - Novo Mesto, Slovenija

"Ko sem prvič odprla komplet Srčnih kart, nisem vedela, kaj pričakovati. Zdaj ne morem verjeti, kako pomembne so postale zame. Vsak dan mi dajo nov smisel in me spodbudijo k bolj pozitivnemu razmišljanju."

Lara K. - Celje, Slovenija

"Srčne karte so postale moj vsakdanji spremljevalec. Čeprav sem skeptična glede takih stvari, sem se zaljubila vanje. Pomagajo mi premagati dvome in se počutiti, kot da imam majhno čarobno moč vedno pri sebi."

Eva M. - Ljubljana, Slovenija

"Nikoli nisem verjel v take stvari, vendar so me Srčne karte pozitivno presenetile. Njihova sporočila so postala del mojega vsakdana. Pomagajo mi premagati stres in ohranjati ravnovesje, kar sem nevede potreboval."

Tomaž S. - Maribor, Slovenija

"Njihova enostavnost in pozitiva me vedno znova navdušujeta. Priporočam."

Peter L. - Koper, Slovenija