Beauty Set – Masažni valjček in kamen za obraz

34,99 

S pomočjo masažnega valjčka in kamna spodbudimo naš limfni sistem in povečamo obtok krvi na našem obraznem predelu, zato naša koža postane čvrsta. Hkrati se valjček in kamen uporabljata za boljšo absorbcijo produktov (krem, serumov,…) skozi kožo.

Kategorija:

S pomočjo masažnega valjčka in kamna spodbudimo naš limfni sistem in povečamo obtok krvi na našem obraznem predelu, zato naša koža postane čvrsta. Hkrati se valjček in kamen uporabljata za boljšo absorbcijo produktov (krem, serumov,…) skozi kožo. Z redno uporabo lahko odpravimo tudi rdečico na koži ter podočnjake. Z masažo aktiviramo tudi akopresurne točke, ki so na obrazu.

Masažni set je narejen iz Roževca, ki je znan tudi kot “rožnati kremen” ali kristal ljubezni. Ime je dobil po svoji rožnati barvi. Najdemo ga v različnih odtenkih roza barve, od temne pa do svetle, skoraj bele. Stari Grki so ta kristal pripisovali boginji Afroditi in njegov pomen povezali z lepoto in ljubeznijo. Verjeli so, da z njim človek lahko doseže notranjo harmonijo in zadovoljstvo. Kristal oddaja močne vibracije ljubezni, topline in sreče. Vpliv na duhovnost: Roževec krepi delovanje srčne čakre. Vzpostavlja nam harmonično povezavo med dušo in telesom. Uči nas ravnovesja med sprejemanjem in dajanjem brezpogojne ljubezni tako do sebe kot do drugih.