Čas za oddajo prijave na Spletni tečaj Preporod:
  

Zagotovi si svoje mesto

Čas je za nov začetek

7 mesečni tečaj s strokovnim vodenjem, ki te bo opremil z bogatim znanjem Karmične diagnostike, skozi katero boš lažje razumel življenje in dobili uvid v človeško delovanje.
Spletni tečaj ti omogoča, da s pomočjo karmične diagnostike, metodo Tradicionalne Kitajske medicine ter Aeq metode, temeljito razrešiš svoje odnose, tako partnerske, čustvene, poslovne in osebne.

Nudim ti  priložnost, da si v življenju zagotoviš notranji nadzor nad situacijami in možnost izbire, ter s tem občutek svobode, radosti in rasti. Svojo neskončno notranjo moč lahko izkoristiš le, če vanjo sprva verjameš, potem pa jo skozi proces osvobajanja ozavestiš in ta moč tudi postaneš.
Da bi lahko svoje polne potenciale ozavestili in zaživeli, pa moraš najprej razumeti, kdo si, po kaj si na ta svet prišel in kako si lahko pomagaš spremeniti življenje. Drugače povedano, opustit je potrebno lažna prepričanja in potlačene čustvene rane, da se ti lahko razkrije to, kar ti zares si, tvoja resnica.

Program je sestavljen iz 10 obsežnih video predavanj, bogatega gradiva, poglobljenih domačih nalog ( vsako izpolnjeno domačo nalogo, Neli Rep temeljito pregleda in odgovori ) in mesečnega skupinskega Zoom srečanja z Neli Rep, kjer imaš možnost dobiti odgovore na dodatna vprašanja.

O Neli Rep

S poznajte svojo novo učiteljico za življenje, Neli Rep.

V svoji trideset letni karieri je, s svojim znanjem in uvidom v biopolje, pomagala mnogim. Njene nasvete poznajo tako odrasli kot otroci, vsi tisti, ki dovolijo, da jih uči življenje, vodje velikih sistemov, umetniki in politiki.

Že vrsto let uspešno vodi Šolo za Bioterapevte NR, izvaja individualne terapije in snuje celostne tečaje karmične diagnostike za posameznike, ki si želijo živet polno življenje. Danes imaš priložnost, da si zagotoviš svoje mesto na Spletnem tečaju Preporod.

Zagotovi si svoje mesto

Cena 7 mesečnega spletnega programa s strokovnim vodenjem Neli Rep je

Enkratno plačilo


1.120 €

ALI

Plačila na 7 obrokov


7 x 160 €

Zagotovi si svoje mesto

Kaj o programu pravijo učenci?