Karmična diagnostika

Karmična diagnostika je taka metoda; osnova ji je danost reinkarnacije, torej ponovnega rojevanja, kot ga uči starodavna indijska miselnost. Metodo je razvil ruski krščanski duhovnik S. N. Lazarev, kar le dokazuje, kako se vsi ljudje sveta srečajo v polju metafizike. Karmična diagnostika je energijsko-informacijsko poseganje v strukture biopolja, ki ne spreminja samo stanja telesa. Ljudem se opazno spreminjala osebnost, to pa ima potem nadaljnji vpliv na usodo.

O Neli

Neli Rep – Ženska, ki je spremenila način, kako gledamo na svoje življenje.

Neli Rep je priznana karmična terapevtka in predavateljica, ki je s svojim delom vplivala na številna življenja.

S svojim globokim razumevanjem karmičnih zakonitosti pomaga ljudem odkrivati vzorce v njihovih življenjih ter jih usmerja na poti osebne rasti.

V svoji trideset letni karieri je, s svojim znanjem in uvidom v biopolje, pomagala mnogim. Njene nasvete poznajo tako odrasli kot otroci, vsi tisti, ki dovolijo, da jih uči življenje, vodje velikih sistemov, umetniki in politiki. 

Že vrsto let uspešno vodi Šolo za Bioterapevte NR, izvaja individualne terapije in snuje celostne tečaje karmične diagnostike za posameznike, ki si želijo živet polno življenje

Je mama štirih otrok, babica in ženska, ki živi življenje iz srca.

Že vrsto let uspešno vodi Šolo za Bioterapevte NR, izvaja individualne terapije in snuje celostne tečaje karmične diagnostike za posameznike, ki si želijo živeti polno življenje.

Osvobodite svojo moč z najbolj priljubljenimi spletnimi tečaji:

Program – Spletni tečaj Preporod

Spletni tečaj vam omogoča, da s pomočjo karmične diagnostike, metodo Tradicionalne Kitajske medicine ter Aeq metode, temeljito razrešite svoje odnose, tako partnerske, čustvene, poslovne in osebne odnose.

Nudim vam priložnost, da si v življenju zagotovite notranji nadzor nad situacijami in možnost izbire, ter s tem občutek svobode, radosti in rasti.

Svojo neskončno notranjo moč lahko izkoristite le, če vanjo sprva verjamete, potem pa jo skozi proces osvobajanja ozavestite in ta moč tudi postanete.

Da bi lahko svoje polne potenciale ozavestili in zaživeli, pa morate najprej razumeti, kdo ste, po kaj ste na ta svet prišli in kako si lahko pomagate spremeniti življenje.

Drugače povedano, opustit je potrebno lažna prepričanja in potlačene čustvene rane, da se vam lahko razkrije to, kar vi zares ste, vaša resnica.

Šola Neli Rep

Programi so oblikovani na podlagi večletnih izkušenj z vodenjem šole za bioterapevte, vodenjem delavnic karmične diagnostike, predavanj in pisanja člankov ter knjig.

Podlaga so bila teoretična znanja ter praktične izkušnje. Program je namenjen osebam s posebnim potencialom za čutenje in prepoznavanje energij, sposobnostjo empatije in komunikacije z osebami, ki imajo težave kot tudi za vse tiste, katerih delo je povezano z različnimi oblikami izobraževanja, usposabljanja in vzgojnega usmerjanja otrok in odraslih.

Zaželeno je, da so se udeleženci že srečali z naravnimi načini zdravljenja, da poznajo literaturo s tega področja, da so odprti za nova znanja, da so pripravljeni delati in preizkusiti več kot običajno.

Eden pomembnejših ciljev naše šole je prizadevanje za uradno priznanje zdravilstva, kar je vzajemno povezano z usposabljanjem sposobnih terapevtov, ki bodo znotraj svojih pristojnosti znali učinkovito pomagati ljudem na naraven in neškodljiv način.

Ravno tako si želimo demistificirati energijsko zdravljenje, zato temeljni predmet usposabljanja izhaja iz tradicionalnih, v praksi potrjenih zdravilskih metod kot je tradicionalna kitajska medicina.

To omogoča lažje razumevanje naravnega zdravljenja ter povezovanje z dosežki medicine s ciljem združevanja uradne in alternativne medicine v način, ki ga danes imenujemo komplementarna medicina.

Mnenja strank

Individualna terapija

Neli je ena najprijetnejših oseb, kar sem jih spoznala v življenju. S popolno odprtostjo srca sprejme svojega pacienta in mu nameni svojo 100-procentno in izjemno toplo pozornost. Neprecenljiva je njena sposobnost pomoči, uvida v biopolje in karmično zgodbo posameznika.
author avatar
Eva

Spletni tečaj preporod

Tečaj Preporod je res prePOROD samega sebe v novo življenje. Tečaj Preporod ni instant kava, da učinkuje takoj in relativno hitro izzveni in potem spet rabiš še nekaj podobnega. To je tečaj, ko daš seme v zemljo in moraš tudi potrpežljivo čakati, da vzklije. Potem le pokuka brst iz zemlje, se razvija in raste. In ti ga neguješ, gojiš in si nenehno z njim. Večkrat si z njim, bolj ti je domač. Tu in tam se ti zdi, da ti je tuj eksot in da v mojem okolju to ne more zrasti. Pa ker ga imaš ga vseeno ne vržeš kar stran, ker se nekaj pa le razvija. In potem še raste, zacveti, obrodi. Spremembe vidiš in čutiš in uživaš v lastno pridelani kavici in ceniš vsak trenutek, ki si ga vložil v ta pridelek. Spoznaš, kako to gre in potem imaš na voljo izbiro kakšno kavico boš pil v življenju. In lepo je, hvala tebi Neli in ekipi.
author avatar
Irena

Šola NR

Naj vas eden od ciljev šole, to je usposabljanje za bioterapevte, ne odvrne ali prestraši v smislu, da se ne čutite dovolj sposobni za opravljanje terapij drugim. Polagam vam na srce, to je šola za življenje. To je najboljša šola, ki sem jo imela priložnost obiskovati. Neskončno sem hvaležna, da mi je bilo dano spoznati Neli. Neskončno hvaležna Neli, Marjanu, Urošu in Mileni za vse, kar so nam predali, za vse znanje in spoznanja in predvsem za njihovo srčnost. Hvaležna sem tudi vsem svojim sošolkam in sošolcem za njihov prispevek k tej šoli, za njihove misli, smeh, energijo, res sem bila v družbi krasnih ljudi. Ko enkrat stopiš na to pot, se enostavno ne želiš več vrniti na stare tirnice.
author avatar
Irma

Prijavi se na E-Novice