Spletna delavnica v živo: Otroci so naši učitelji

Kako slišati neizrečeno: razumevanje skritih sporočil vašega otroka

24.2.2024 ob 18.00

Predavateljica:

Neli Rep,
ustanoviteljica Šole za bioterapevte, priznana karmična terapevtka in predavateljica, ki je s svojim delom vplivala na številna življenja.

Delavnica bo potekala preko platforme Zoom.
(Po oddani prijavi boste na mail prejeli povezavo do zoom-a, kjer boste lahko v živo spremljali delavnico.)

Otroci so naši zakladi, ki nam prinašajo neskončno radost.

Hkrati pa nas soočajo z našimi lastnimi ranljivostmi in izzivi. V svoji nevednosti in iskrenosti nam otroci služijo kot ogledala, ki odsevajo naše vzorce delovanja ter nezavedne misli. 

Oni so tisti, ki nas pogosto prisilijo v soočenje z lastnimi bolečinami in nelagodji, ki se skrivajo v nas samih, ne v njih. 

Pomembno je razumeti, da se vsi starši srečujemo s čustvenimi izzivi in stresom, povezanim z vzgojo otrok. 

Ključno pa je, kako se soočate s temi izzivi. Kako skrbite za svoje čustveno in duševno počutje, da lahko svojemu otroku ponudite ljubeče ter podporno okolje za rast in razvoj.

Prav v vse te ključne elemente vzgoje, odraščanja in staršev pa se bomo poglobili na spletni delavnici z naslovom: Otroci so naši največji učitelji.

Vabljeni, da se mi pridružite na spletni delavnici, potolažite svojega notranjega otroka in svojemu pravemu otroku ponudite najboljšo verzijo sebe.

Ustvarite ljubeč odnos, v katerem se bo vaš zaklad razvijal v zdravo in čustveno stabilno osebnost. 

*Število mest na delavnici je omejeno. Zagotovite si svoje mesto čimprej. 

Delavnica bo obravnavala teme kot so:

Razumevanje otroka skozi njegova dejanja:

Na tej delavnici boste pridobili neposreden vpogled v to, kaj vam otrok sporoča skozi svoja dejanja in odzive. 

Osredotočili se bomo na praktične primere, kot so otrokove frustracije (trma, ihta, jeza, jok, …)  

Ponudila vam bom učinkovite tehnike za soočanje z njimi.

Raziskali bomo vzroke za otrokovo vedenje, ki pogosto izhaja iz njihovih nezavednih čustvenih stanj.

S tem boste spoznali, kako lahko otrokova vedenja služijo kot dragoceno orodje za vaš osebni in starševski razvoj ter kako lahko ta znanja uporabite za izboljšanje svojih starševskih veščin.

Razumevanje otrokovih čustev in razvojnih faz:

Otrokova čustva in razvoj vplivajo na njegovo vedenje. Naučite se kako konstruktivno podpreti otrokov čustveni razvoj.

Vpliv staršev na otrokovo čustveno zdravje:

Naša čustva in reakcije vplivajo na čustveno zdravje otroka ter lahko celo prispevajo k razvoju različnih bolezni (astma, bronhitis, pljučnica, …).

Spoznali boste tehnike za umirjanje in mirne odzive tudi v najbolj stresnih situacijah.

Odkrijte skrivnosti razvoja čaker pri otrocih:

Ste vedeli, da so otroci do pubertete tesno povezani z energetskim poljem svoje matere in da doživljajo in predelujejo vse, kar predeluje ona?

Na delavnici bomo razkrili, kako poteka ta fascinanten proces razvoja čaker pri otrocih. 

Raziskali bomo, kako lahko vsaka razvojna faza vašega otroka vpliva na njihove energetske centre in kako lahko vi kot starši prispevate k njihovemu zdravemu energetskemu razvoju. 

Ta edinstven vpogled v dinamiko čaker bo osvetlil, kako lahko z ustrezno pozornostjo in razumevanjem podprete celovit razvoj vašega otroka.

Kreativen otrok in prezaseden starš?

V današnjem hitrem tempu življenja je velik izziv najti čas in načine, kako spodbujati otrokovo ustvarjalnost 

Na delavnici vam bom predstavila 5 preverjeno učinkovitih tehnik, ki so prilagojene sodobnemu in prenatrpanemu življenjskemu ritmu, ki vam bodo pomagale negovati otrokovo naravno kreativnost in svobodo izražanja. 

Te tehnike so enostavne, praktične in jih lahko vključite v vsakdanje družinske rutine, kar vam omogoča, da v polni meri podprete ustvarjalni razvoj vašega otroka, ne glede na vaš natrpan urnik.

Zdravo postavljanje mej in spodbujanje neodvisnosti:

Naučili se boste, kako postavljati meje, ki otrokom pomagajo razviti občutek varnosti, hkrati pa spodbujajo njihovo neodvisnost in samoizražanje.

BONUS transformativni proces za starše:

Vsak starš želi svojemu otroku le najboljše, a včasih se znajdemo ujeti v trdno utrjene vzorce iz preteklosti, ki otežujejo uresničevanje teh želja v vsakdanjem življenju. 

Na delavnici bomo temu izzivu posvetili posebno pozornost.
Na koncu predavanja vas bom popeljala skozi poseben energijski transformacijski proces. 

Ta proces vam bo pomagal prepoznati in sprostiti stare vzorce, ki izvirajo iz vašega otroštva, in jih preoblikovati v orodja, ki vas bodo podpirala pri vzgoji vaših otrok. 

Ta proces je zasnovan tako, da olajša vključevanje novih spoznanj in tehnik v vaše vsakdanje starševstvo, s ciljem, da boste zdaj lažje in bolj učinkovito nudili svojemu otroku najboljše možno okolje za rast in razvoj. 

Da bi lahko bolj razumeli svoje otroke, znali ravnati z njimi, jim postavljali dobre temelje za življenje, vam bom na tej delavnici predala izključno tista orodja iz prakse, ki preverjeno delujejo. 

Tako bo lažje vam in otrokom. Vam, ker boste spoznali veščine za starševstvo, otrokom pa, ker se bodo ob vas počutili slišani, videni in razumljeni!

Vsi, ki iščete globlje razumevanje sebe in svojih otrok ter želite razviti bolj zavedajoče in podporne starševske veščine, vas vabim, da si rezervirate mesto na naši delavnici. 

Tukaj boste našli orodja in znanje, ki vam bodo pomagala pri tej pomembni nalogi – biti starš.

Prijavnica

Delavnica: 

Otroci so naši učitelj:

Kako slišati neizrečeno: razumevanje skritih sporočil vašega otroka

Datum: 24.2.2024 ob 18.00

Lokacija: Delavnica bo potekala preko platforme Zoom.

Cena: 27.99 €

Po plačanem predračunu boste na e-mail prejeli povezavo, na kateri se boste lahko pridružili delavnici v živo.

Vse pridobljene podatke o udeležencih bomo varovali v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. 

Prijavnica

Delavnica: 

Otroci so naši učitelj:

Kako slišati neizrečeno: razumevanje skritih sporočil vašega otroka

Datum: 24.2.2024 ob 18.00

Lokacija: Delavnica bo potekala preko platforme Zoom.

Cena: 27.99 €

Po plačanem predračunu boste na e-mail prejeli povezavo, na kateri se boste lahko pridružili delavnici v živo.

Vse pridobljene podatke o udeležencih bomo varovali v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. 

Neli Rep

Brezplačne e-novičke

Vesela bom vaše prijave na moje BREZPLAČNE e-novičke.

Z vami bom delila številne nasvete, obvestila o brezplačnih predavanjih in prihajajočih novih projektih. Veselim se vaše družbe. 

Spletni tečaji in produkti

Si tudi vi želite odkriti skrivnosti vaše karme, preteklih življenj in se znebiti slabih vzorcev?

Želite zaživeti bolj polno življenje, izboljšati svoje osebne in poslovne odnose, spoznati svoj pravi jaz in doseči samoizpolnitev?

Potem spoznajte premišljeno sestavljene spletne tečaje in skrbno izbrane produkte, ki vas bodo vodili na vaši poti osebne rasti!

Doživite svojo transformacijo!

Program - Spletni tečaj Preporod

Spletni tečaj vam omogoča, da s pomočjo karmične diagnostike, metodo Tradicionalne Kitajske medicine ter Aeq metode, temeljito razrešite svoje odnose, tako partnerske, čustvene, poslovne in osebne odnose.

Nudim vam priložnost, da si v življenju zagotovite notranji nadzor nad situacijami in možnost izbire, ter s tem občutek svobode, radosti in rasti.

Svojo neskončno notranjo moč lahko izkoristite le, če vanjo sprva verjamete, potem pa jo skozi proces osvobajanja ozavestite in ta moč tudi postanete.

Da bi lahko svoje polne potenciale ozavestili in zaživeli, pa morate najprej razumeti, kdo ste, po kaj ste na ta svet prišli in kako si lahko pomagate spremeniti življenje.

Drugače povedano, opustit je potrebno lažna prepričanja in potlačene čustvene rane, da se vam lahko razkrije to, kar vi zares ste, vaša resnica.

Šola Neli Rep

Programi so oblikovani na podlagi večletnih izkušenj z vodenjem šole za bioterapevte, vodenjem delavnic karmične diagnostike, predavanj in pisanja člankov ter knjig.

Podlaga so bila teoretična znanja ter praktične izkušnje. Program je namenjen osebam s posebnim potencialom za čutenje in prepoznavanje energij, sposobnostjo empatije in komunikacije z osebami, ki imajo težave kot tudi za vse tiste, katerih delo je povezano z različnimi oblikami izobraževanja, usposabljanja in vzgojnega usmerjanja otrok in odraslih.

Zaželeno je, da so se udeleženci že srečali z naravnimi načini zdravljenja, da poznajo literaturo s tega področja, da so odprti za nova znanja, da so pripravljeni delati in preizkusiti več kot običajno.

Eden pomembnejših ciljev naše šole je prizadevanje za uradno priznanje zdravilstva, kar je vzajemno povezano z usposabljanjem sposobnih terapevtov, ki bodo znotraj svojih pristojnosti znali učinkovito pomagati ljudem na naraven in neškodljiv način.

Ravno tako si želimo demistificirati energijsko zdravljenje, zato temeljni predmet usposabljanja izhaja iz tradicionalnih, v praksi potrjenih zdravilskih metod kot je tradicionalna kitajska medicina.

To omogoča lažje razumevanje naravnega zdravljenja ter povezovanje z dosežki medicine s ciljem združevanja uradne in alternativne medicine v način, ki ga danes imenujemo komplementarna medicina.