Razpored prihajajočih delavnic, webinarjev in tečajev Neli Rep

Transformacijske delavnice z Neli Rep, karmično terapevtko

Neli Rep je vodilna karmična terapevtka in ustanoviteljica priznane Šole NR za bioterapevte. 

Njen pristop, ki združuje globoko empatijo in praktično znanje, je mnogim posameznikom omogočil zaživeti bolj izpolnjeno življenje.

Njena šola in delavnice so plod večletnih izkušenj z vodenjem delavnic in Šole za bioterapevte, individualnimi terapijami, karmično diagnostiko, predavanj in pisanja člankov. 

S svojim močnim vpogledom v biopolje, ljudem pomaga razumeti njihovo karmo in vzorce ter izboljšati osebne odnose. 

V 30 letih je  pomagala že več tisočim ljudem na njihovi poti osebne rasti, razreševanja starih vzorcev in izboljšanju odnosov do drugih in sebe. 

Njene terapije in delavnice, vključno s priljubljeno Šolo za Bioterapevte NR, so osredotočene na osebno rast, očiščevanje podzavesti in kreiranje svetlejše prihodnosti. 

Njeni glavni vodili sta ljubezen in osvoboditev. 

Na podlagi vseh dotedanjih znanj in izkušenj pa občasno prireja tudi eno ali dvodnevne delavnice, ki so primerne prav za vsakogar. 

V kolikor si tudi vi želite zaživeti polno življenje, se osvoboditi starih vzorcev in izboljšati svoje odnose, si oglejte spletne tečaje, ki jih je Neli ustvarila z namenom učenja, očiščevanja podzavesti, kreiranja lastne prihodnosti in samozdravljenja posameznikov, ali se prijavite na eno izmed prihajajočih delanic v živo.


Brezplačni webinar: “Delo na sebi: Kje in kako začeti?” – 2.11.2023

To je vabilo, da se mi pridružite na brezplačnem spletnem seminarju, ki vas bo usmeril kako začeti z delom na sebi, kaj resnično sploh pomeni “delo na sebi” in kakšne koristi lahko to prinese v vaše življenje

Ponavadi se zavedamo svojih lastnih ujetosti, ne vemo pa, kako “ven iz njih”. 

Ne zamudite edinstvene priložnosti, ki vam bo razkrila ključe do razumevanja, kaj pomeni “delo na sebi” ter vas usmerila skozi korake, ki lahko prinesejo občutne spremembe v vaše življenje.

Prijavnica

Webinar: 

Delo na sebi: Kje in kako začeti?

Ste pripravljeni na transformativno potovanje k samospoznavanju in osebni rasti?

Datum: 2.11.2023 ob 18:00

Lokacija: Po oddani brezplačni prijavi na mail prejmete povezavo do webinarja

Cena: Brezplačno!

Vse pridobljene podatke o udeležencih bomo varovali v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. 


Komunikacija in povezanost v partnerstvu – 9.12. in 10.12.2023

(delavnica je namenjena parom in posameznikom)

Izboljšajte svoje odnose in se globlje povežite s svojim partnerjem. 

Delavnica vas bo opolnomočila z orodji in tehnikami, ki bodo izboljšale vašo komunikacijo in povezanost na čustveni ravni.

Prijavnica

Komunikacija in povezanost v partnerstvu

Število mest je omejeno na 25!

Datum: 9.12. in 10.12. 2023 od 10.00 do 14.00 (dvodnevna delavnica)

Lokacija: OŠ TRNOVO, Karunova ulica 14 a, (za Trnovsko cerkvijo)

Cena: 150,00 €
(možno samo v enkratnem znesku)

Vse pridobljene podatke o udeležencih bomo varovali v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. 


Otroci so naši učitelji – 10.2.2024

Otroci so naši mali učitelji in zrcala, ki odsevajo naše lastne vzorce, strahove in ranljivost,i hkrati pa nam nudijo najboljšo priložnosti za osebno rast. 

Na tej delavnici z Neli Rep boste skozi interaktivne vaje in diskusije raziskovali, kako vam vaši otroci pomagajo prepoznati in prekiniti lastne negativne vzorce iz preteklosti ter izboljšati odnose v družini. 

Število mest je omejeno na 25! 

Prijavnica

Otroci so naši učitelji

Število mest je omejeno na 25!

Datum: 10.2.2024 od 10.00 do 14.00

Lokacija: OŠ TRNOVO, Karunova ulica 14 a, (za Trnovsko cerkvijo)

Cena: 99,00 €
(možno samo v enkratnem znesku)

Vse pridobljene podatke o udeležencih bomo varovali v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. 


Moč je v meni – 13.4.2024

Odkrijte svojo notranjo moč in se naučite, kako lahko prevzamete nadzor nad svojim življenjem. 

Neli bo delila svoje izkušnje in nasvete, kako lahko prepoznate in razvijete svojo notranjo moč za doseganje osebnih in poklicnih ciljev.

Prijavnica

Moč je v meni

Število mest je omejeno na 25!

Datum: 13.4.2024 od 10.00 do 14.00

Lokacija: OŠ TRNOVO, Karunova ulica 14 a, (za Trnovsko cerkvijo)

Cena: 99,00 €
(možno samo v enkratnem znesku)

Vse pridobljene podatke o udeležencih bomo varovali v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. 


Samospoštovanje – 11.5.2024

Naučite se, kako graditi in vzdrževati zdravo samospoštovanje, ki je temelj za srečno in uspešno življenje.

Delavnica bo osredotočena na razumevanje, kako lahko sami vplivate na vašo samopodobo in kako lahko to znanje uporabite za izboljšanje svojega samospoštovanja.

Prijavnica

Samospoštovanje

Število mest je omejeno na 25!

Datum: 11.5.2024 od 10.00 do 14.00

Lokacija: OŠ TRNOVO, Karunova ulica 14 a, (za Trnovsko cerkvijo)

Cena: 99,00 €
(možno samo v enkratnem znesku)

Vse pridobljene podatke o udeležencih bomo varovali v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. 


Iz ljubezni do sebe – Spletni tečaj

Odkrijte globje ravni samo-ljubezni in izboljšajte svoje odnose s tem izjemnim spletnim tečajem.

Program vključuje tri 40-minutna predavanja, ki obravnavajo pomembne teme, kot so razumevanje in transformacija družinskih vzorcev, razreševanje čustev iz otroštva in krepitev ljubezni do sebe ter izboljšanje partnerskih odnosov​.

Več o tečaju Iz ljubezni do sebe.

Cena: 89,99 €


Preporod – Spletni tečaj

Preporod je najbolj celosten in obsežen spletni tečaj, ki vam ponuja praktične tehnike za samoozdravljenje in izboljšanje življenja na vseh ravneh. 

Tečaj temelji na preverjenih metodah in znanjih iz tradicionalne kitajske medicine, metode zavestnosti telesa in prepoznavanja dualnosti in karmične diagnostike.

S Preporodom se naučite prepoznati in osvoboditi škodljivih vzorcev, travm in prepričanj iz preteklosti. Ta tečaj vam bo podaril pomembne smernice in orodja na vašem potovanju k samoodkrivanju in krepitvi vaše lastne notranje moči.

Tečaj vključuje 7 poglobljenih modulov, plus 3 BONUS predavanja.

Z zakupom celotnega tečaja prejmete tudi dostop do povezanega gradiva, domačo nalogo ob vsakem modulu in vodene meditacije ter transformativne vaje. 

Spletni tečaj Preporod je primeren za vse, ki so resnično predani svoji osebni rasti in so se pripravljeni podati na potovanje k popolni osvoboditvi.

Postanite kreator svojega življenja in naredite prvi korak k resnični osvoboditvi.

Več o tečaju Preporod 

Cena: 1120,00€
Akcijska cena: 784,00 €


Zakaj se pridružiti našim delavnicam?

Delavnice v živo z Neli Rep odpirajo vrata osebne rasti in samospoznavanja v prijetnem, intimnem okolju. 

Tu se srečujemo podobno misleči posamezniki, ki si delimo izkušnje in skupaj rastemo, vse pa nas druži želja po osebni rasti. 

Delavnice so odlično izhodišče za nadaljnje delo na sebi, ki ga lahko nadaljujete tudi preko spletnih tečajev Neli Rep

Ne glede na to, ali ste na začetku svoje poti samorazvoja ali že imate nekaj izkušenj, bodo te delavnice obogatile vaše razumevanje samih sebe in vam ponudile orodja za pozitivne spremembe v vašem življenju.

Neli Rep

Brezplačne e-novičke

Vesela bom vaše prijave na moje BREZPLAČNE e-novičke.

Z vami bom delila številne nasvete, obvestila o brezplačnih predavanjih in prihajajočih novih projektih. Veselim se vaše družbe. 

Spletni tečaji in produkti

Si tudi vi želite odkriti skrivnosti vaše karme, preteklih življenj in se znebiti slabih vzorcev?

Želite zaživeti bolj polno življenje, izboljšati svoje osebne in poslovne odnose, spoznati svoj pravi jaz in doseči samoizpolnitev?

Potem spoznajte premišljeno sestavljene spletne tečaje in skrbno izbrane produkte, ki vas bodo vodili na vaši poti osebne rasti!

Doživite svojo transformacijo!

Program - Spletni tečaj Preporod

Spletni tečaj vam omogoča, da s pomočjo karmične diagnostike, metodo Tradicionalne Kitajske medicine ter Aeq metode, temeljito razrešite svoje odnose, tako partnerske, čustvene, poslovne in osebne odnose.

Nudim vam priložnost, da si v življenju zagotovite notranji nadzor nad situacijami in možnost izbire, ter s tem občutek svobode, radosti in rasti.

Svojo neskončno notranjo moč lahko izkoristite le, če vanjo sprva verjamete, potem pa jo skozi proces osvobajanja ozavestite in ta moč tudi postanete.

Da bi lahko svoje polne potenciale ozavestili in zaživeli, pa morate najprej razumeti, kdo ste, po kaj ste na ta svet prišli in kako si lahko pomagate spremeniti življenje.

Drugače povedano, opustit je potrebno lažna prepričanja in potlačene čustvene rane, da se vam lahko razkrije to, kar vi zares ste, vaša resnica.

Šola Neli Rep

Programi so oblikovani na podlagi večletnih izkušenj z vodenjem šole za bioterapevte, vodenjem delavnic karmične diagnostike, predavanj in pisanja člankov ter knjig.

Podlaga so bila teoretična znanja ter praktične izkušnje. Program je namenjen osebam s posebnim potencialom za čutenje in prepoznavanje energij, sposobnostjo empatije in komunikacije z osebami, ki imajo težave kot tudi za vse tiste, katerih delo je povezano z različnimi oblikami izobraževanja, usposabljanja in vzgojnega usmerjanja otrok in odraslih.

Zaželeno je, da so se udeleženci že srečali z naravnimi načini zdravljenja, da poznajo literaturo s tega področja, da so odprti za nova znanja, da so pripravljeni delati in preizkusiti več kot običajno.

Eden pomembnejših ciljev naše šole je prizadevanje za uradno priznanje zdravilstva, kar je vzajemno povezano z usposabljanjem sposobnih terapevtov, ki bodo znotraj svojih pristojnosti znali učinkovito pomagati ljudem na naraven in neškodljiv način.

Ravno tako si želimo demistificirati energijsko zdravljenje, zato temeljni predmet usposabljanja izhaja iz tradicionalnih, v praksi potrjenih zdravilskih metod kot je tradicionalna kitajska medicina.

To omogoča lažje razumevanje naravnega zdravljenja ter povezovanje z dosežki medicine s ciljem združevanja uradne in alternativne medicine v način, ki ga danes imenujemo komplementarna medicina.