Enodnevna delavnica – Anksioznost in tesnoba

Pripravila sem enodnevno delavnico na temo anksioznosti in tesnobe, kateri sta najpogostejši izziv družbe s katerimi se soočajo tako mladi kot stari!

Anksioznost je naravni odziv telesa na stresne situacije. Gre za občutek skrbi, strahu ali nelagodja glede prihodnosti ali negotovih situacij. V nekaterih primerih je anksioznost normalna in lahko celo koristna, saj nas lahko pripravi, da se spoprimemo s težkimi situacijami. 

Vendar pa postane problematična, ko postane pretirana, vztrajna in ovira naše vsakdanje življenje. Telesni simptomi anksioznosti so lahko, tresenje, hitro bitje srca, potenje, stiskanje v prsih itd. Anksioznost je lahko prisotna v različnih situacijah, včasih tudi brez očitnega razloga.

Tesnoba je del človeške izkušnje in jo lahko doživljamo v različnih situacijah, kot odziv na stresne dogodke, negotovost ali spremembe v življenju. Najpogosteje se pojavi, ko nas je strah pred izgubo nadzora nad nepredvidljivimi situacijami. 

Uči nas sprejeti negotovost – ko sprejmemo negotovost le-ta postane avantura. Nekaj stopnje tesnobe je normalno in lahko nas celo spodbudi, da se soočimo z izzivi in spoznamo kako močni smo in da zmoremo tudi skozi takšno izkušnjo.

Namen delavnice je razumeti vzroke delovanje, ki nas pripeljejo v takšno situacijo. Predala bom učikovita orodja za samopomoč. Tehnike, ki vas jih bom učila so pomagale že veliko ljudem, ker so resnično učikovite! Vodila vas bom v proces osvobajanja vzorcev in nabranih čustev. 

Na ta način nastane avtomatično več prostora za mir in ponoven stik s seboj, ki je ključen, da lažje živimo svoje življenje na način, ki je resnično avtentičen in skladen z našimi notranjimi prepričanji. 

To nam omogoča, da se ne pretvarjamo ali ne sledimo pričakovanjem drugih, temveč živimo v skladu s svojo pristno naravo. Stik s seboj nam omogoča, da najdemo notranji mir in harmonijo, kljub izzivom in nemiru v zunanjem svetu. 

Spodbujala vas bom, da spoznate svojo notranjo moč in sposobnost soočanja s izzivi in vam odgovarjala na vprašanja!

Imate problem s :

  • strahovi  
  • nemirom
  • nespanjem
  • razdražljivostjo
  • paničnimi napadi
  • izogibanju socialnih stikov
  • občutek ujetosti

Vse te težave vas oddaljujo od sebe zato ne znate ali pa ne zmorete sami čez to ujetost. Z vami bom ravno zato, da vas opolnomočim in naučim enostavnih tehnik s katerimi boste bolje razumeli sebe in tudi obvladovali svoje življenske izzive!

Prijavnica

Število mest je omejeno na 25, ker se vam želim posvetiti in zagotoviti udobje in zadovoljstvo!

Lokacija: OŠ TRNOVO, Karunova ulica 14 a, (za Trnovsko cerkvijo)

Termin: 7.10.  od 10 -14 ure

Cena: 99,00 €
(možno samo v enkratnem znesku)

Vse pridobljene podatke o udeležencih bomo varovali v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. 

Neli Rep

Brezplačne e-novičke

Vesela bom vaše prijave na moje BREZPLAČNE e-novičke.

Z vami bom delila številne nasvete, obvestila o brezplačnih predavanjih in prihajajočih novih projektih. Veselim se vaše družbe. 

Spletni tečaji in produkti

Si tudi vi želite odkriti skrivnosti vaše karme, preteklih življenj in se znebiti slabih vzorcev?

Želite zaživeti bolj polno življenje, izboljšati svoje osebne in poslovne odnose, spoznati svoj pravi jaz in doseči samoizpolnitev?

Potem spoznajte premišljeno sestavljene spletne tečaje in skrbno izbrane produkte, ki vas bodo vodili na vaši poti osebne rasti!

Doživite svojo transformacijo!

Program - Spletni tečaj Preporod

Spletni tečaj vam omogoča, da s pomočjo karmične diagnostike, metodo Tradicionalne Kitajske medicine ter Aeq metode, temeljito razrešite svoje odnose, tako partnerske, čustvene, poslovne in osebne odnose.

Nudim vam priložnost, da si v življenju zagotovite notranji nadzor nad situacijami in možnost izbire, ter s tem občutek svobode, radosti in rasti.

Svojo neskončno notranjo moč lahko izkoristite le, če vanjo sprva verjamete, potem pa jo skozi proces osvobajanja ozavestite in ta moč tudi postanete.

Da bi lahko svoje polne potenciale ozavestili in zaživeli, pa morate najprej razumeti, kdo ste, po kaj ste na ta svet prišli in kako si lahko pomagate spremeniti življenje.

Drugače povedano, opustit je potrebno lažna prepričanja in potlačene čustvene rane, da se vam lahko razkrije to, kar vi zares ste, vaša resnica.

VEČ INFORMACIJ

Šola Neli Rep

Programi so oblikovani na podlagi večletnih izkušenj z vodenjem šole za bioterapevte, vodenjem delavnic karmične diagnostike, predavanj in pisanja člankov ter knjig.

Podlaga so bila teoretična znanja ter praktične izkušnje. Program je namenjen osebam s posebnim potencialom za čutenje in prepoznavanje energij, sposobnostjo empatije in komunikacije z osebami, ki imajo težave kot tudi za vse tiste, katerih delo je povezano z različnimi oblikami izobraževanja, usposabljanja in vzgojnega usmerjanja otrok in odraslih.

Zaželeno je, da so se udeleženci že srečali z naravnimi načini zdravljenja, da poznajo literaturo s tega področja, da so odprti za nova znanja, da so pripravljeni delati in preizkusiti več kot običajno.

Eden pomembnejših ciljev naše šole je prizadevanje za uradno priznanje zdravilstva, kar je vzajemno povezano z usposabljanjem sposobnih terapevtov, ki bodo znotraj svojih pristojnosti znali učinkovito pomagati ljudem na naraven in neškodljiv način.

Ravno tako si želimo demistificirati energijsko zdravljenje, zato temeljni predmet usposabljanja izhaja iz tradicionalnih, v praksi potrjenih zdravilskih metod kot je tradicionalna kitajska medicina.

To omogoča lažje razumevanje naravnega zdravljenja ter povezovanje z dosežki medicine s ciljem združevanja uradne in alternativne medicine v način, ki ga danes imenujemo komplementarna medicina.

VEČ INFORMACIJ